Kadut ja tiet

Siistiksi

Katso kaikki ajankohtaiset

Katso kaikki Siistiksi-projektin uutiset

Jokainen on lain mukaan vastuussa omista roskistaan ja niiden toimittamisesta jätteenkäsittelyyn asianmukaisesti.

Jätehuolto, kierrätys ja ympäristön siisteys

Kuntalaisille tehtiin jätehuoltoon, roskaamiseen ja ympäristön siisteyteen liittyvä kysely. Kuntalaisten kysymykset ja eri toimijoiden vastaukset löytyvät Jätehuollosta kysyttyä ja vastattua -sivulta – tekstinä ja osa vastauksista katsottavissa myös videolta.

Katso ja lue ympäristön siisteyteen liittyviä tiedotteita ja lyhyitä videoita.

Järjestä siivoustalkoot omalla kotikylälläsi

Perinteiset Nurmijärven kunnan yleisten alueiden siivoustalkoot järjestetään huhti – toukokuussa ja syys – lokakuussa. Siivoustalkoita on järjestetty Nurmijärvellä jo yli 30 vuoden ajan. Siivoustalkoot ovat osa Nurmijärven kunnan Siistiksi-projektia!

Syksyn 2022 siivoustalkoiden ajankohta:

Maanantaista 19.9. alkaen voi hakea jätesäkkejä ja kertakäyttöhanskoja Rajamäen ja Klaukkalan kirjastoista sekä kunnanvirastolta kirkonkylältä.

Kunta tarjoaa ilmaisen jätesäkkien kuljetuksen Kiertokapulan jäteasemalle, kun se tilataan 26.9. – 21.10.2022 välisenä aikana Lassila & Tikanoja Oy:ltä.

Oho! Tämä video ei näy, koska olet kieltänyt markkinointievästeiden käytön. Nähdäksesi videon, käy hyväksymässä markkinointievästeet.

Siivoustalkoiden järjestäminen

Vieraslajit

Havaitsitko vieraslajeja? Ilmoita havaintosi Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen vieraslajikyselyyn ja tutustu alueen muihin havaintoihin.

Lisää vieraslajitietoutta kunnan sivuilla:

Etanaroskakorit Rajamäelle ja Kirkonkylälle -tiedote 31.5.2022

Vieraslajit kuriin -tiedote 30.9.2021

Tervetuloa osaksi Siistiä ilmiötä!