Kadut ja tiet

Siistiksi

Katso kaikki ajankohtaiset

Katso kaikki Siistiksi-projektin uutiset

Jätehuolto, kierrätys ja ympäristön siisteys

Kuntalaisille tehtiin jätehuoltoon, roskaamiseen ja ympäristön siisteyteen liittyvä kysely. Kuntalaisten kysymykset ja eri toimijoiden vastaukset löytyvät Jätehuollosta kysyttyä ja vastattua -sivulta – tekstinä ja osa vastauksista katsottavissa myös videolta. Jätehuoltoon, kierrätykseen ja ympäristön siisteyteen liittyviä tiedotteita ja lyhyitä videoita löytyy Jätehuolto, kierrätys ja siisteys-sivulta.

Järjestä siivoustalkoot omalla kotikylälläsi

Perinteiset Nurmijärven kunnan yleisten alueiden siivoustalkoot järjestetään huhti – toukokuussa. Siivoustalkoita on järjestetty Nurmijärvellä jo yli 30 vuoden ajan. Siivoustalkoot ovat osa Nurmijärven kunnan Siistiksi-projektia!

Talkoisiin osallistuvien porukoiden vetäjät mainostavat itse tapahtumaa ja tilaavat roskille noudon Lassila & Tikanojalta Oy:ltä 26.4. – 24.5.2021. Poikkeustilasta johtuen kunnalla ei tänä keväänä ole mahdollisuutta jakaa jätesäkkejä toimipisteissään. Lisää asiasta ajankohtaisissa uutisissamme.

Siivoustalkoiden järjestäminen

Tulevat siivoustalkoot

Ei tulevia tapahtumia.

Vieraslajit

Havaitsitko vieraslajeja? Ilmoita havaintosi Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen vieraslajikyselyyn ja tutustu alueen muihin havaintoihin.

Jokainen on lain mukaan vastuussa omista roskistaan ja niiden toimittamisesta jätteenkäsittelyyn asianmukaisesti.

Vastuiden jakautuminen kadun kunnossa- ja puhtaanapidossa

Tervetuloa osaksi Siistiä ilmiötä!