Kadut ja tiet

Siistiksi

Katso kaikki ajankohtaiset

Vastauksia jätehuollosta tulossa!

Kenkuttavatko kadunvarren roskat? Mietityttävätkö muovipakkaukset? Pohditko perusmaksun perimmäistä merkitystä? Tarvitaanko Metsä-Tuomelassa toimintaohjeita?

Kiertokapula ja Nurmijärven kunta vastaavat yhdessä nurmijärveläisten poltteleviin kysymyksiin, joita saatiinkin yli sata!

Vastauksia kysymyksiin julkaistaan lokakuun lopulta lähtien kunnan ja Kiertokapulan viestinnässä. Osallistukaa ja seuratkaa!

Järjestä siivoustalkoot omalla kotikylälläsi

Perinteiset Nurmijärven kunnan yleisten alueiden siivoustalkoot järjestetään huhti – toukokuussa. Siivoustalkoita on järjestetty Nurmijärvellä jo yli 30 vuoden ajan. Siivoustalkoot ovat osa Nurmijärven kunnan Siistiksi-projektia!

Talkoisiin osallistuvien porukoiden vetäjät mainostavat itse tapahtumaa ja tilaavat roskille noudon Lassila & Tikanojalta Oy:ltä 24.4. – 25.5.2020. Poikkeustilasta johtuen kunnalla ei tänä keväänä ole mahdollisuutta jakaa jätesäkkejä toimipisteissään.

Viime keväänä (22.4. – 20.5.2019) talkootapahtumia järjestettiin 20 ja roskia saatiin pois luonnosta yli 250 jätesäkillistä!

Siivoustalkoiden järjestäminen

Tulevat siivoustalkoot

Ei tulevia tapahtumia.

Vieraslajit

Havaitsitko vieraslajeja? Ilmoita havaintosi Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen vieraslajikyselyyn ja tutustu alueen muihin havaintoihin.

Jokainen on lain mukaan vastuussa omista roskistaan ja niiden toimittamisesta jätteenkäsittelyyn asianmukaisesti.

Tervetuloa osaksi Siistiä ilmiötä!