Työn ja yrittäjyyden Nurmijärvi

Rekrytointi

Nurmijärvi – positiivinen ilmiö

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.

Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.

Kunta työnantajana

Kunta on alueensa suurin ja monialainen työnantaja. Kunnan palveluissa työskentelee yhteensä reilut 1800 ammattilaista ja asiantuntijaa. Toimimme lukuisissa palvelupisteissä ympäri kuntaa.

Yhteinen perustehtävämme on palvella kuntalaisia. Palvelujen tarjoamiseen ja kehittämiseen tarvitaan ammattitaitoinen, uudistuva ja hyvinvoiva henkilöstö. Kunta haluaa olla houkutteleva työpaikka eri alojen ammattilaisille ja asiantuntijoille. Henkilöstön osaaminen kehittäminen ja hyvät työskentelyolosuhteet ovat meille tärkeitä.

Henkilöstöstä noin 30 % työskentelee koulutuspalveluissa ja 30 % varhaiskasvatuksessa. Tuotamme myös teknisen alan, hallinnon sekä ruoka- ja siivousalan palveluja. Kunta onkin todella monialainen työnantaja, sillä erilaisia ammattinimikkeitä meillä on noin 250.

Tarvitsemme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Vakituisten tehtävien ja virkojen lisäksi tarjolla on eripituisia sijaisuuksia usealla toimialallamme. Toivotamme tervetulleiksi niin ammattiin vastavalmistuneet kuin kokeneemmatkin osaajat.

Erinomainen tapa tutustua Nurmijärven kuntaan työpaikkana on ilmoittautua meille lyhytaikaiseksi sijaiseksi. Sijaisia tarvitaan jatkuvasti päiväkodeissa, kouluilla ja ruokapalveluissa. Katso tarkemmin Sijaispalvelut.

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut. Seure välittää sijaisia mm. terveydenhoidon yksiköihin.