Tietoa kuntakonsernista

Tietosuoja

Tietosuoja tarkoittaa henkilötietojen turvallista käsittelyä ja yksityisyyden suojaa.

Nurmijärven kunta noudattaa henkilötietojen käsittelyssä EU:n yleisessä tietosuoja-asetuksessa määriteltyjä tietosuojaperiaatteita. Keräämme ja käsittelemme vain kunnan toiminnan kannalta välttämättömiä ja tarpeellisia henkilötietoja, ja henkilötietojen keräämiselle tulee aina olla selkeästi määritelty peruste. Useimmat kunnan hoitamista tehtävistä ovat lakisääteisiä. Tietojen käsittelyssä noudatamme luottamuksellisuutta ja turvallisuutta, eikä tietoja säilytetä kauempaa kuin niiden käyttötarkoitus edellyttää.

Nurmijärven tietoturva- ja tietosuojapolitiikka

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyillä, eli henkilöillä joita koskevia tietoja Nurmijärven kunta eri tarkoituksiin käsittelee, on EU:n yleisessä tietosuoja-asetuksessa määritellyt oikeudet:

Jokaisella on oikeus tarkastaa itsestään kunnan rekistereihin tallennetut tiedot ja tarvittaessa pyytää tietojen oikaisemista.

Sosiaali- ja terveydenhuollon tietojen tarkastuspyynnöt tehdään Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle (Keusote).

Muissa rekistereissä olevien tietojen tarkastuspyynnöt tehdään rekisterikohtaisesti tarkastuspyyntölomakkeella. Lomake toimitetaan kunnanviraston asiakaspalvelupisteeseen (Keskustie 2 B) tai lähetetään sähköpostilla osoitteeseen kunta(at)nurmijarvi.fi.

Yhteystiedot

Onko sinulla kysyttävää tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä Nurmijärven kunnassa? Voit olla yhteydessä osoitteeseen tietosuoja(at)nurmijarvi.fi.

Tietosuojaselosteet

Lue lisää henkilötietojen käsittelystä kunnan eri henkilörekistereissä alla olevista tietosuojaselosteista.