Asuminen ja rakentaminen

Jätehuolto

Katso kaikki ajankohtaiset

Katso kaikki jätehuollon uutiset

Nurmijärven jätehuollosta vastaa Kiertokapula Oy ja jätehuollon valvonnasta jätelautakunta Kolmenkierto.

Kaikkien asuinkiinteistöjen on liityttävä jätelainsäädännön perusteella jätehuoltoon ja kiinteistöllä on oltava astia vähintään sekajätteelle.

Jätehuoltomääräykset koskevat esimerkiksi jätteiden lajittelua, keräämistä, kuljettamista, jäteastioiden tyhjennysvälejä sekä roskaantumisen ehkäisemistä.

Jätteenkuljetusten tilaaminen Nurmijärvellä

Kiertokapula hoitaa nurmijärveläisten sekajätteen, biojätteen ja pakkausmuovin kuljetukset.

Muiden jätelajien kuljetuksen kilpailuttavat vielä tällä hetkellä kuntalaiset itse. Niitä kuljettavia yrityksiä on listattu jätelautakunta Kolmenkierron verkkosivuilla:

Nurmijärveläisten jätteenkuljetukset hoitaa Kiertokapula

Nurmijärveläisten kuiva-, seka-, bio- ja muovijätepakkausten kuljetukset siirtyivät Kiertokapulan vastuulle 1.3.2023. Aiemmat jätteenkuljetussopimukset päättyivät, eikä niitä tarvinnut erikseen irtisanoa.

Huomioithan, että muutosvaiheessa tyhjennysväli voi olla reilustikin pidempi johtuen uusista reitityksistä. Jos jäteastia täyttyy liian pitkän tyhjennysvälin takia, voi astian viereen jättää yhden lisäsäkin veloituksetta.

Jätteenkuljetusten järjestäminen ja alustava 2021-2023 aikataulu

Kiertokapulan yhteystiedot

Asuinkiinteistöjen jätehuollosta sovitaan Kiertokapulan asiakaspalvelun kanssa, johon voi kätevästi ottaa yhteyttä Asiakasnetin kautta. Vaihtoehtoisesti voit asioida myös puhelimitse.

ASIAKASNETTI

Kirjautumatta pääset tilaamaan jätehuollon kiinteistöllesi tai ilmoittamaan jätehuoltoviranomaiselle biojätteiden kompostoinnista.

Kirjautumalla palveluun voit päivittää yhteystietosi, tehdä muutoksia jäteastian tyhjennyksiin tai tarkistaa astian seuraavan tyhjennyspäivän.

MUUT YHTEYSTIEDOT (puhelinnumerot, laskutus, henkilöstö)

Hinnasto

Lisää tietoa jätehuollosta Kiertokapulan verkkosivuilla, www.kiertokapula.fi.