Rekrytointi

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat 

Avoimet työpaikat on jaoteltu henkilöstöltään suurimpiin toimialoihin sekä muihin kunnan työpaikkoihin.

Lisätietoa avoinna olevista työpaikoista saat työpaikkailmoituksessa nimetyltä yhteyshenkilöltä. Hakemuksen täyttämiseen ja lähettämiseen liittyvissä asioissa ota yhteyttä rekrytontipalveluihin, puh. 040 317 4430, rekry@nurmijarvi.fi

Valonheitin ja valokeila.
 
LIIKUNTAPAIKKOJEN HOITAJA

Oletko kädentaitoinen ja osaava henkilö, joka haluaa luoda loistavia liikkumisen olosuhteita kuntalaisille niin leikkurin kuin Zamboninkin päältä käsin? Meillä on sinulle työpaikka tarjolla, ja ihan vakinainen.

Pääset työskentelemään monipuolisissa olosuhteissa, aina talven suositulta tekojäältä kesän vehreisiin jalkapallonurmiin. Tylsistymistä ja yksitoikkoisuuta ei tarvitse pelätä, sillä tässä työssä harvoin näkee kahta samanlaista päivää.

Jotain vaatimuksia ja toiveita meillä toki on, lue niistä työpaikkailmoituksesta ja sieltä kautta myös pääset tekemään ja lähettämään sen hakemuksesi. Me, vähintään se Uudenmaan mukavin liikuntapaikkojen porukka, odotetaan malttamattomina uutta työkaveria.

Koripallokenttä auringonpaisteessa.

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Nurmijärven kunnan sosiaali- ja terveyspalveluista vastaa Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä, Keusote. Alueen avoimet sosiaali- ja terveyspalveluiden työpaikat löytyvät Keusoten verkkosivuilta.