Rekrytointi

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat 

Avoimet työpaikat on jaoteltu henkilöstöltään suurimpiin toimialoihin sekä muihin kunnan työpaikkoihin.

Koulut

Ruoka ja siivous

Varhaiskasvatus (päivähoito)

Muut työpaikat (mm. hallinto ja tekninen ala)

Kesätyö

Lisätietoa avoinna olevista työpaikoista saat työpaikkailmoituksessa nimetyltä yhteyshenkilöltä. Hakemuksen täyttämiseen ja lähettämiseen liittyvissä asioissa ota yhteyttä rekrytoijaan, puh. 040 317 4430, rekry@nurmijarvi.fi

Nostepesti

Kiinnostaako työskentely koulumaailmassa? Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle, ja pidät myös henkilöstö- ja talouteen liittyvistä tehtävistä? 

Meillä on avoinna vakituinen koulusihteerin pesti Klaukkalassa, jossa työskentelet pääsääntöisesti Syrjälän koululla, ja toimit myös kahden muun koulumme, Harjula ja Vendlaskolan, koulusihteerinä.  

Jos sinulla on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulu tai ammattitutkinto, niin tule meidän mukavaan porukkaan, uudeksi ilmiöntekijäksemme. Aiempi kokemus toimistotehtävistä ja eri tietohallintajärjestelmistä, kuten Primus-oppilashallinto-ohjelma, on eduksi, niin kuin oma-aloitteisuus ja joustavuuskin. 

Tutustu koulusihteerin tehtävään, kysy lisätietoja halutessasi, ja laita hakemus tulemaan 3.8. klo 15 mennessä!  

""

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Nurmijärven kunnan sosiaali- ja terveyspalveluista vastaa Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä, Keusote. Alueen avoimet sosiaali- ja terveyspalveluiden työpaikat löytyvät Keusoten verkkosivuilta.