Tietoa kuntakonsernista

Kirjaamo ja arkisto

Kirjaamo

Kirjaamon sähköpostiosoite on kunnan keskitetty yhteydenottokanava, josta viestit tarvittaessa välitetään eteenpäin oikeille käsittelijöille. Kirjaamo myös antaa tietoa vireillä olevien hallinnollisten asioiden käsittelyvaiheista ja päätöksistä koko käsittelyprosessin ajan ja hoitaa kunnan julkisten kuulutusten ilmoitustaulua.

Kirjaamo

kunta@nurmijarvi.fi
0403172004

Yksikkö
Hallintopalvelut (konsernipalvelut), Konsernipalvelut

Toimipaikka

Nurmijärven kunnanvirasto, Keskustie 2 B, 01900 Nurmijärvi

Lue lisää aiheesta Kirjaamo

 

Nurmijärven kunnan arkisto

Nurmijärven kunnan keskusarkistossa säilytetään kunnan toiminnan tuloksena muodostuneita asiakirjoja. Vanhimmat asiakirjat ovat 1700-luvulta. 1860-luvulla kunnan ja seurakunnan hallinto erotettiin toisistaan, ja alkoi muodostua kunnan omia asiakirjoja, kuten kuntakokousten, kunnanvaltuuston ja kunnallislautakunnan ja muiden lautakuntien pöytäkirjoja, verotusasiakirjoja ym. Keskusarkistosta löytyy tietoa kunnallisesta päätöksenteosta ja monenlaisista kuntalaisia koskevista asioista (sosiaali- ja terveydenhuolto, koulut, rakentaminen jne.) 1800-luvulta nykypäivään saakka.

Kysytyintä aineistoa ovat rakennusluvat piirustuksineen ja koulutodistukset. Rakennuslupia voit kysellä kunnan rakennusvalvonnan asiakaspalvelusta (puh. 040 317 2396 tai 040 317 2395). Terveys- ja sosiaalipalveluiden asiakastietoja koskevat tietopyynnöt tehdään Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Arkistolinkkejä:

Kansallisarkisto

Kotiseutututkimuksen opas

Tietoa sukututkimuksesta

Arkistossa oleviin aineistoihin kohdistuvat tietopyynnöt osoitetaan Nurmijärven kunnan kirjaamoon (yhteystiedot ylempänä).

Nurmijärven kirjasto- ja kulttuuripalvelut

Kirjasto- ja kulttuuripalvelut ylläpitävät seuraavia arkistoja:

Nurmijärven museon valokuva -arkisto

Aleksis Kivi -kokoelma

Sihvo-arkisto