Tietoa kuntakonsernista

Kirjaamo ja arkisto

Kirjaamo

Kirjaamo antaa tietoa vireillä olevien hallinnollisten asioiden käsittelyvaiheista ja päätöksistä koko käsittelyprosessin ajan. Kirjaamo hoitaa myös kunnan julkisten kuulutusten ilmoitustaulua.

Yhteystiedot

  • sähköpostitse: kunta (at) nurmijarvi.fi
  • puh. 040 317 2004  

 

Nurmijärven kunnan arkisto

Nurmijärven kunnan keskusarkistossa säilytetään kunnan toiminnan tuloksena muodostuneita asiakirjoja. Vanhimmat asiakirjat ovat 1700-luvulta. 1860-luvulla kunnan ja seurakunnan hallinto erotettiin toisistaan, ja alkoi muodostua kunnan omia asiakirjoja, kuten kuntakokousten, kunnanvaltuuston ja kunnallislautakunnan ja muiden lautakuntien pöytäkirjoja, verotusasiakirjoja ym. Keskusarkistosta löytyy tietoa kunnallisesta päätöksenteosta ja monenlaisista kuntalaisia koskevista asioista (sosiaali- ja terveydenhuolto, koulut, rakentaminen jne.) 1800-luvulta nykypäivään saakka.

Kysytyintä aineistoa ovat rakennusluvat piirustuksineen ja koulutodistukset. Rakennuslupia voit kysellä kunnan rakennusvalvonnan asiakaspalvelusta (puh. 040 317 2396 tai 040 317 2395). Terveys- ja sosiaalipalveluiden asiakastietoja koskevat tietopyynnöt tehdään Keski-Uudenmaan Sote -kuntayhtymälle.

Arkistolinkkejä:

Arkistolaitos

Kotiseutututkimuksen opas

Tietoa sukututkimuksesta

Kunnan arkistoista saat lisätietoa 
Puh. (09) 2500 2002
Sähköpostiosoite: kunta(at)nurmijarvi.fi

Keskustie 2 B, 01900 Nurmijärvi (käyntiosoite)

PL 37, 01901 Nurmijärvi (postiosoite)

Nurmijärven kirjasto- ja kulttuuripalvelut

Kirjasto- ja kulttuuripalvelut ylläpitävät seuraavia arkistoja:

Nurmijärven museon valokuva -arkisto

Aleksis Kivi -kokoelma

Sihvo-arkisto

Löysitkö sivulta etsimäsi tiedon?