Rekrytointi

Sijaispalvelut

Sijaisvälitys

Rekrytointipalvelut välittää sijaisia kouluille, päiväkoteihin ja keittiöihin. Tarjoamme lyhytaikaisia sijaisuuksia opettajille, koulunkäynnin ohjaajille, laitoshuoltajille, lastenhoitajille, lastentarhaopettajille, ruokapalvelutyöntekijöille, kokeille, sosionomeille sekä alojen opiskelijoille.

Jos olet kiinnostunut lyhytaikaisista sijaisuuksista, lähetä meille hakemus. Jokaisen sijaisvälityksessä toimivan toimialan avoimet hakemukset (keikkatyö) löydät Avoimet työpaikka-sivulta toimialan linkin alta.

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt avoimen hakemuksen, kirjautuu hakemus sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Saat hakemuksen täytettyäsi käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostiosoitteeseesi. Jos et ole kirjoittanut hakemukseesi sähköpostiosoitetta, tunnukset näkyvät ainoastaan hakemuksen lähetettyäsi näytölläsi. Kirjoita tunnukset muistiin itsellesi! Tarvitset käyttäjätunnusta ja salasanaa jatkossa, kun käytät sähköistä kalenteriasi tai päivität hakemustasi.*

Saatuamme hakemuksesi otamme sinuun puhelimitse yhteyttä sopiaksemme haastatteluajan. Haastattelussa tarkistamme koulu- ja työtodistuksesi ja määrittelemme yhdessä yksiköt, joissa sinun on mahdollista työskennellä. Lisäksi opastamme sähköisen kalenterin käytön. Haastattelun jälkeen pystyt luomaan sähköiseen kalenteriisi aikoja, jolloin haluat työskennellä. Kun tarvitsemme sijaista, lähetämme työtarjouksia tekstiviestillä puhelimeesi vain toivominasi päivinä.

Huom! Terveyspalveluiden sijaisvälitys on siirtynyt Seurelle 1.1.2019 alkaen.

Usein kysytyt kysymykset