Tietoa kuntakonsernista

Viestintä ja markkinointi

Nurmijärven kunnan viestintä- ja markkinointipalvelut vastaa kunnan viestinnän ja markkinointiviestinnän kehittämisestä ja suunnittelusta ja toteuttaa myös käytännön viestintää. Viestintä- ja markkinointipalvelut vastaa viestintäohjelmasta ja tukee viestinnällä kuntastrategian tavoitteiden saavuttamista. Kunnanhallitus johtaa kunnan viestintää ja tiedottamista kunnan toiminnasta.

Oho! Tämä video ei näy, koska olet kieltänyt markkinointievästeiden käytön. Nähdäksesi videon, käy hyväksymässä markkinointievästeet.

Medialle

Tervehdys median edustaja! Tältä sivulta löydät hyödyllisiä linkkejä käyttöösi. Mikäli sinulla on kysyttävää Nurmijärven kunnan viestinnästä tai kaipaat painokelpoisia kuvia Nurmijärveltä, voit olla yhteydessä kunnan viestintäpäällikköön: teemu.siltanen@nurmijarvi.fi, 040 317 2020

Kunnan virallinen tunnus

Tunnus

Nurmijärven kunnan tunnus muodostuu sydänmerkistä ja logotyypistä. Sydäntunnus allekirjoittaa kaiken markkinointimateriaalin. Tunnuksesta on erilaisia versioita eri käyttötarkoituksiin.

Vaakuna

Nurmijärven kunnan vaakuna on myös kunnan virallinen tunnus, ja sitä käytetään arvonsa mukaisesti virallisissa ja tarkkaan harkituissa tilanteissa. Se on tarkoitettu kunnan virallisen toiminnan ja luottamuselinorganisaation symboliksi sekä arvokkaaseen edustukselliseen käyttöön.

Tunnusten käyttö

Mikäli kunnan ulkopuoliset tahot käyttävät kunnan tunnuksia (logo tai vaakuna), on lupa käyttöön pyydettävä kunnanjohtajalta.

Usein kysytyt kysymykset kunnan viestinnästä

Mikäli sinulla on kysyttävää Nurmijärven kunnan viestinnästä:

.