Kulttuuri ja vapaa-aika

Kirjasto

Sekalaista, sekalaista sekä hyvää että pahaa, mutta ainapa, koira vieköön, hyvä kuitenkin täällä päällimmäisenä keikkuu, ja tämän elämän retkutus käy laatuun, käypä se. (Aleksis Kivi: Seitsemän veljestä)

Kirjastoista voi noutaa varauksia ja palauttaa lainoja 11. – 31.5. Kirjastot avautuvat muilta osin 1.6. alkaen.

  • Kirjastoista voi noutaa varauksia ja lainoja voi palauttaa 11.5. – 31.5.
  • Pääkirjasto ja Klaukkalan kirjasto on auki 11.5. – 31.5. ma, to klo 12-20 ja ti, ke, pe klo 9-16. Rajamäen kirjasto on auki ma, to klo klo 13-19 ja ti, ke, pe klo 9-15.
  • Varauksia voi tehdä verkkokirjastossa, sähköpostitse ja puhelimitse. Odota noutoilmoitusta, ennen kuin lähdet noutamaan varausta.

Digiopastuspuhelin

Kirjaston Digiopastuspuhelin auttaa mahdollisuuksien mukaan tietokoneiden, mobiililaitteiden, sähköpostin ja verkkopalvelujen käytössä. Olethan opastettavan laitteen ääressä, kun soitat!

Digiopastuksessa ei neuvota pankki- ja viranomaispalvelujen käyttöä. Ota näissä tapauksissa suoraan yhteyttä palveluntarjoajaan.

Digiopastuspuhelin päivystää tiistaisin ja torstaisin klo 10-12 numerossa
040 317 2510

Digiongelmissa voit lähettää myös sähköpostia digioppaalle tanja.kilpelainen@nurmijarvi.fi

Uusi pin-koodi ja e-aineistokortti

Jos sinulla ei vielä ole pin-koodia tai se on unohtunut, uuden saa RATAMO-verkkokirjaston kirjautumisikkunassa olevan Unohditko pin-koodisi -linkin avulla. Saat asiakastietoihisi kirjattuun sähköpostiosoitteeseen viestin, jota kautta koodin voi muuttaa. Ongelmatilanteessa voit ottaa yhteyttä kirjastosi asiakaspalveluun.

RATAMO-kirjastojen uusilla asiakkailla ja kirjastokortin kadottaneilla asiakkailla on mahdollista saada väliaikainen e-aineistokortti. Kortin saa ottamalla yhteyttä omaan kirjastoon joko puhelimitse tai sähköpostitse. E-asiakaskorttien voimassaolo loppuu 31.8. Mikäli haluat jatkaa e-aineistokortin käyttöä normaalina kirjastokorttina, ota yhteyttä lähimpään kirjastoosi.

Pääkirjasto puh. 040 317 2500
kirjasto@nurmijarvi.fI

Klaukkalan kirjasto puh. 040 317 2550
klaukkala.kirjasto@nurmijarvi.fi

Löysitkö sivulta etsimäsi tiedon?