Kulttuuri ja vapaa-aika

Liikunta ja ulkoilu

Liikuntapalvelut vastaa kuntalaisille tarjottavien ohjaustuntien järjestämisestä, urheiluseurojen avustamisesta, koulujen liikuntasalien harjoitusvuorojen myöntämisestä sekä hallinnoinnista ja yleisestä kuntalaisten liikuntamahdollisuuksien kehittämisestä.


Nurmijärven kunnan ulkoliikuntapaikkojen hoidosta ja vuorojen myöntämisestä vastaa tekninen keskus. Liikuntapaikoista saat lisätietoa kotisivujen osiosta liikuntapaikat ja –tilat.

HUOM!
Kaikki liikuntapalveluiden ohjatut liikuntaryhmät ovat peruttu toistaiseksi kunnan tekemän linjauksen mukaisesti koronaviruksen ennaltaehkäisemisen takia 13.3.2020 alkaen.

Myös kaikki liikuntasalit ovat suljettu korona tartuntojen ennalta ehkäisemisestä johtuen nyt ainakin 17.3-30.5.2020.

Kevätkausi on näin ollen päättynyt niin liikuntasalien käytön kuin liikuntapalveluiden ohjattujen ryhmien osalta.

Nurmijärven kunnan ulkoliikunta-alueet, skeittipuistot, tekonurmet ja kuntoportaat on suljettu vallitsevan koronavirustilanteen johdosta toistaiseksi.

Kuntoreiteillä ja muilla ulkoalueilla pyydämme kaikkia noudattamaan valtion asettamia ohjeistuksia ulkoliikkumisen ja sosiaalisten kontaktien rajoittamisen suhteen.

Suomen ladun ohjeistus ulko- ja kuntoreiteillä liikkumiseen: https://www.suomenlatu.fi/uutiset/vaikuta/2020/suomen-ladulta-etiketti-koronapandemian-aikaiseen-ulkoiluun.html

-> -> -> Seuraa kuitenkin Liikuntapalvelut ajankohtaista sivuamme.
Mikäli tarvitset ohjausta tai neuvontaa, liikunta asioissa sinua auttavat:
Aikuisten liikunta – Heli Lindh p. 0403174667
Ikäihmisten liikunta – Petra Kela p. 0403172046
Lasten ja perheiden liikunta – Jonna Suonio p. 0403172048 ja Toni Koskinen p. 0403172047
Erityisliikunta – Petra Kela p. 0403172046

Löysitkö sivulta etsimäsi tiedon?