Työn ja yrittäjyyden Nurmijärvi

Yrityksen sijoittuminen Nurmijärvelle - tontit ja toimitilat

Nurmijärvi sijaitsee lähellä pääkaupunkiseutua ja kasvaa nopeasti. Se on hyvä ja kysytty paikka yrityksille mm. sen sijainnin vuoksi. Nurmijärvi tunnetaan yritysystävällisenä kuntana, joka tarjoaa monipuolisia tontteja ja palveluita sekä toimiville että aloittaville yrityksille.

Nurmijärven kunnan alueella sijaitsevista yritysalueista suurin osa on jo lähes täyteen rakennettu. Uusin, Helsinki-Tampere – moottoritien varressa oleva Ilvesvuoren yritysalueen kaikki tontit on myyty.

Liikkeelle pyritään lähtemään yrityksen tarpeista ja yrityksillä on mahdollisuus vaikuttaa oman toimintansa edellytyksiin tulemalla mukaan jo suunnitteluvaiheessa. Kunnan tavoitteena on kehittää hyvää elinympäristöä ja kestävää yhdyskuntarakennetta. Tärkeitä ovat myös toimiva ja turvallinen liikenneverkko ja hyvät joukkoliikenneyhteydet.

Tonttien luovutuksessa pyritään nopeaan ja joustavaan toimintaan. Ensimmäiset kontaktit kulkevat elinkeinotoimen kautta, joka selvittää yrityksen tarpeet ja hakee tarvittavat tiedot. Palvelu pelaa yhden luukun periaatteella eikä yritystä pompoteta.

Katso alla olevasta linkistä vapaina olevia yritystontteja sekä vapaita toimitiloja. Mikäli et löydä sopivaa, ota rohkeasti yhteyttä, niin etsitään yhdessä tarpeeseesi ratkaisu.

Toimitilapalvelu sisältää yritystoimintaan kaavoitettuja tontteja, joko vuokralle tai myyntiin. Palvelusta löytyy myös Nurmijärven alueen yksityisen sektorin vuokraamia tai myynnissä olevia toimitiloja.

Katso täältä vapaat yritystontit sekä toimitilat