Tietoa sivustosta

Nurmijarvi.fi -sivuston sisällöstä vastaa kukin toimiala oman viestintävastuunsa mukaisesti. Sisältöä ja ylläpitoa koordinoi viestintäyksikkö ja tiedotusryhmä. Voit ilmoittaa virheellisistä tai puutteellisista sisällöistä esim. palautelomakkeen kautta.

Sivusto on toteutettu avoimen lähdekoodin WordPress-alustalle ja se toimii parhaiten yleisimpien käyttöjärjestelmien ja selainten uusimmilla versioilla.

Sivuston sisällön tekijänoikeudet kuuluvat Nurmijärven kunnalle, ellei muuta mainita.

Sivuston toteutuksessa yhteistyökumppanina ja teknisenä toteuttajana on toiminut MEOM.

Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste – nurmijarvi.fi

Tietosuoja

Tietosuojaseloste – nurmijarvi.fi

Sivuilla käytetään evästeitä. Evästeillä parannetaan sivuston käytettävyyttä sekä kerätään tilastotietoja käytöstä (Google Analytics).

Kävijäseuranta

Sivustolla on käytössä Google Analytics-kävijäseuranta. Seuranta kerää tietoa kävijöistä sivuille asennetun JavaScript-koodin avulla. Tiedot ovat verkkosivuston ylläpitäjien käytettävissä.

Tilastointitarkoituksia varten kerätään tietoja, joista käyvät ilmi mm. käytetty selain, selainversio, käyttöjärjestelmä, vierailun päivämäärä ja kellonaika sekä millä sivuilla kävijä on käynyt. Tietoja käyttö tarkoituksena on kehittää palvelua paremmaksi.

Sisältöjen kohdentaminen ja personointi

Sivustolla käytetään Nurmijärven kunnan sekä valtioneuvoston sisältöjen kohdentamiseen ja personoimiseen käyttäjille Frosmo-nimistä sovellusta (lisätietoja sovelluksen toiminnasta englanniksi). Sovellus on testikäytössä yhteisötyössä Valtioneuvoston kanslian, Kuntaliiton ja Frosmo Ltd:n kanssa.

Lisätietoja

Lisätietoja kotisivuista voit tiedustella Nurmijärven kunnan viestinnästä.