Tietoa sivustosta

Nurmijarvi.fi -sivuston sisällöstä vastaa kukin toimiala oman viestintävastuunsa mukaisesti. Sisältöä ja ylläpitoa koordinoi viestintäyksikkö ja tiedotusryhmä. Voit ilmoittaa virheellisistä tai puutteellisista sisällöistä esim. palautelomakkeen kautta.

Sivusto on toteutettu avoimen lähdekoodin WordPress-alustalle ja se toimii parhaiten yleisimpien käyttöjärjestelmien ja selainten uusimmilla versioilla.

Sivuston sisällön tekijänoikeudet kuuluvat Nurmijärven kunnalle, ellei muuta mainita.

Sivuston toteutuksessa yhteistyökumppanina ja teknisenä toteuttajana on toiminut MEOM.

Saavutettavuusseloste

Huom! Saavutettavuusseloste päivitetään kun saavutettavuustarkistus on toteutettu.

Ensimmäiset osat sivustoa on otettu käyttöön 16.10.2019. Sivuston käyttöönotto jatkuu kevään 2020 ajan.

Nurmijärven kunnan verkkosivut on suunniteltu saavutettavuusvaatimusten mukaisesti. Vaatimusten täyttyminen tarkistetaan, kun sivuston on saatu valmiiksi ja mahdolliset ilmenevät puutteet korjataan.

Verkkosivusto sisältää tiedostoja (esim. pdf, doc), joista kaikki eivät ole saavutettavia. Ei-saavutettavat tiedostot ovat pääosin kunnan vanhalla graafisella pohjalla olevia tiedostoja ja lomakkeita. Nämä ovat ennen 23.9.2018 julkaistuja tiedostoja, mitkä eivät kuulu sovellettavan lainsäädännön piiriin. Asioiden hoitamiseen tarvittavat vanhat liitetiedostot pyritään tekemään saavutettaviksi mahdollisimman pian.

Verkkosivusto sisältää myös yksittäisiä, ei-saavutettavia liitetiedostoja, jotka kuuluvat sovellettavan lainsäädännön piiriin (julkaistu 23.9.2018 jälkeen). Näitä tiedostoja muutetaan saavutettaviksi vuosien 2019-2020 aikana. Voit tarvittaessa pyytää tiedostoja saavutettavassa muodossa suoraan kyseiseltä toimipisteeltä tai saavutettavuuspalautteen kautta.

Nurmijärven kunnanvaltuuston kokoukset ovat katseltavissa tallenteina YouTube sivustolla. Nämä videotallenteet eivät ole tekstitettyjä. Selvitämme mahdollisuutta tekstityksiin kevään/kesän 2020 aikana.

Voit antaa palautetta saavutettavuudesta kunnan palautejärjestelmän kautta. Anna palautetta >>

Valvontaviranomainen

Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä saavutettavuuskantelun tai saavutettavuusselvityspyynnön Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (ESAVI). ESAVIn Saavutettavuusvaatimukset.fi -sivustolta löydät ohjeet valituksen tekemiseen ja asian hoitamiseen.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto,
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puh. 0295 016 000 (vaihde)

Tietosuoja

Sivuilla käytetään evästeitä. Evästeillä parannetaan sivuston käytettävyyttä sekä kerätään tilastotietoja käytöstä (Google Analytics).

Kävijäseuranta

Sivustolla on käytössä Google Analytics-kävijäseuranta. Seuranta kerää tietoa kävijöistä sivuille asennetun JavaScript-koodin avulla. Tiedot ovat verkkosivuston ylläpitäjien käytettävissä.

Tilastointitarkoituksia varten kerätään tietoja, joista käyvät ilmi mm. käytetty selain, selainversio, käyttöjärjestelmä, vierailun päivämäärä ja kellonaika sekä millä sivuilla kävijä on käynyt. Tietoja käyttö tarkoituksena on kehittää palvelua paremmaksi.

Sisältöjen kohdentaminen ja personointi

Sivustolla käytetään Nurmijärven kunnan sekä valtioneuvoston sisältöjen kohdentamiseen ja personoimiseen käyttäjille Frosmo-nimistä sovellusta (lisätietoja sovelluksen toiminnasta englanniksi). Sovellus on testikäytössä yhteisötyössä Valtioneuvoston kanslian, Kuntaliiton ja Frosmo Ltd:n kanssa.

Lisätietoja

Lisätietoja kotisivuista voit tiedustella Nurmijärven kunnan viestinnästä.

Löysitkö sivulta etsimäsi tiedon?