Nurmijärvi-lehti 3/2023

Pääkirjoitus

Matkalla paremman arjen ilmiöksi!

Tämä lehti osoittaa, että olemme menossa monissa asioissa kohti valtuuston asettamaa tavoitetta paremman arjen ilmiöstä. Palveluverkkotyössämme tähdätään terveisiin ja turvallisiin koulu- ja päiväkotitiloihin. Tonttimyyntiin ja joukkoliikenteen aikatauluihin on panostettu. Olohuonetoiminta ikäihmisille on saatu hyvään vauhtiin. Nuorille on tarjolla mopopajaa, harrastusiltapäiviä, oppimisen tukea ja syyslomatekemistä.

Lehti kannattaa jälleen lukea kalenterin ja alleviivauskynän kanssa. Kulttuuri- kirjasto- museo- ja liikuntapalvelumme kattavat pöydän koreaksi erilaisia tapahtumia. Saamme vieraaksemme mm. Martti Suosalon, Iiro Rantalan, Stratovariuksen, Rajattoman, Hannu Lauerman ja Ben Furmanin. Seitsemän veljeksen vaellus kuljetaan tänä vuonna Nurmijärveltä Rajamäen Uimahallille. Uutuutena tapahtumakalenteriin on tullut Farmikieppi, joka kiertää Nurmijärven maatiloilla ja mahdollistaa tutustumisen tilojen tuotantoon.

Syksy ei tunnu yhtään niin synkeältä, kun kalenterissa lukee syyskuun jälkeen Kivikuu ja hyvän mielen marraskuu.

Jotain jännittävääkin, nimittäin perinteisten viestintäkanavien lisäksi käynnistimme tänä syksynä Listapalaveri-sarjan. Kerran kuussa kolme valtuutettua tuo tärkeäksi katsomansa aiheen keskusteluun, jossa itse pääsen toimimaan löylynheittäjänä. Listapalaveri-podcast ja -video listaavat ajankohtaisen agendan ja tuovat päättäjiämme tutuksi rennolla otteella. Ensimmäinen Listapalaveri julkaistiin videona ja podcastina elokuussa. Pistäkäähän jälleen palautetta – sekä podcastistamme että myös lehdestämme.

Iloista syksyä!

Outi
Kirjoittaja on kunnanjohtaja Outi Mäkelä.