Hyvinvointi

Nuorisopalveluiden mopopajalla voi tuunata mopoja ja mönkkäreitä

Nurmijärven kunnan nuorisopalvelut järjestää nuorille tarkoitetun mopopajan Klaukkalassa tiistaisin klo 16–19. Pajalla korjataan ja huolletaan omia mopoja ja mönkijöitä hyvässä seurassa. Mopopaja on avoimen toiminnan moottoripaja, joka toimii kuin nuorisotila. Mopopajalle voi tulla silloin, kun siltä tuntuu. Mopopajalle voi myös vain tulla viettämään aikaansa.

” Mopopajaa toivottiin kovasti niin nuorten kuin aikuisten taholta. Mopopajalla onkin käynyt muutamia nuoria, mutta ehdottomasti toivomme, että jatkossa kävijöitä olisi vieläkin enemmän. Mopopaja on avoinna tiistaisin, jolloin meillä on yleensä muut tilat kiinni. Näin saamme nuorille useampana päivänä toimintaa,” nuorisopäällikkö Katja Günther toteaa.

Mopopajalla nuorille tarjoaa ohjausta kokenut Tero Viitanen, joka toimii myös nuorten työpajalla ohjaajana. Mopopajalla voi halutessaan saada ohjausta ja tukea muihinkin asioihin tarpeen vaatiessa.

Mopopaja on nuorten työpajalla Klaukkalan Järvihaassa osoitteessa Yrittäjäntie 2. Mopopaja on osallistujille ilmainen. Talo tarjoaa kahvit ja keksit.