Ikäihmiset

Olohuone toiminta on kaikille ikäihmisille avointa toimintaa

Olohuone toimintaan osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista tai jäsenyyttä.
Tule siis sellaisena kuin olet,

Toiminnan tavoitteena on ehkäistä ikäihmisten yksinäisyyttä sekä edistää ja ylläpitää toimintakykyä. Toimintaa järjestetään Klaukkalassa ja Kirkonkylässä viikko-ohjelman mukaisesti. Lisäksi erilaisia tapahtumia kuten karaoketansseja sekä esitelmä- ja keskustelutilaisuuksia kävijöitä kiinnostavista aiheista, järjestetään kaikissa taajamissa.

Toiminta on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta ja sen taustaorganisaatio on Nurmijärven Onnenkimpale ry. Yhteistyötä tehdään Nurmijärven kunnan, Nurmijärven seurakunnan, vammais- ja vanhusneuvoston. Keusoten sekä eri yhdistysten kanssa.

Olohuoneessa on mahdollisuus toimia myös vapaaehtoistyöntekijänä ryhmissä ja tapahtumissa. Lisätietoja antaa vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Mari Hämäläinen puh. 044 422 0524.

Toimintaan osallistuminen on maksutonta lukuunottamatta kädentaitoryhmiä, missä joistain askartelumateriaaleista voi olla materiaalimaksu. Aina on mahdollisuus myös maksuttomaan askarteluun. Ryhmien kahvimaksu 0,50 €. Vain käteismaksu.
Heikkarin lounasravintola on auki ma-pe klo 8-14.30, lounas eläkeläisille alkaen 6,70 €. Toiminnasta tiedotetaan Olohuone Nurmijärvi-facebook-sivuilla ja Nurmijärven Uutisten yhdistyspalstalla.

Yhteystiedot:

Yhteisökoordinaattori
Pauliina Pukarinen puh. 040 754 1880
pauliina.pukarinen@onnenkimpale.fi
Heikkarin ohjaajat Jaana ja Natalie sekä Heikkarin saunaklubi 040 758 5832
olohuone@onnenkimpale.fi

Osoitetiedot:

Heikkarin palvelutalo
Heikkarinkuja 4, 01900 Nurmijärvi
Tello-Sali
Kuonomäentie 2, 01800 Klaukkala
Lumikello
Vaskomäentie 1, 01800 Klaukkala
Suopoluntupa
Suopolku 3, 01800 Klaukkala
Aitohelmi
Klaukkalantie 72, 01800 Klaukkala