Kirjasto

Hyvän mielen marraskuu

Kirjastoissa vietetään marraskuussa hyvän mielen teemakuukautta. Teeman mukaisten tapahtumien tarkoitus on tuoda iloa, hyvinvointia ja vireyttä pimeneviin iltoihin.

Hyvän mielen marraskuu alkaa äänimaljarentoutuksella pääkirjastossa 2.11. kello 18. Ryhmärentoutuksena toteutettavassa sointukylvyssä otetaan vastaan äänimaljoista ja muista soittimista kehoon syntyvät värähtelyt, jotka johdattavat lempeästi rentoutumisen tilaan. Ilmoittautuminen pääkirjastoon 18.10. alkaen. Mukaan alusta ja viltti.

Pääkirjastossa vietetään 15.11. kello 18 japanilaisen kulttuurin ja teetaiteen iltaa. Illan vieraaksi saapuu tietokirjailija ja japanilaisen estetiikan dosentti Minna Eväsoja, joka on kirjoittanut useita kirjoja japanilaisesta estetiikasta ja taiteesta.

Klaukkalan kirjastossa syvennytään onnellisuuden teemaan 23.11. kello 18 psykiatrian erikoislääkäri ja tietokirjailija Juhani Mattilan johdolla. Mattilalla on pitkä kokemus terapiatyöstä, ja hän on kirjoittanut tietokirjoja muun muassa uupumuksesta ja herkkyydestä.

Yhdestä tärkeästä hyvinvointimme pilarista, unesta, puhutaan Rajamäen kirjastossa 30.11. kello 17. Vireys- ja työturvallisuuskouluttaja Päivi Saarijärvi luennoi otsikolla Vireys löytyy unesta ja palautumisesta.

Tervetuloa hakemaan hyvää mieltä kirjastosta!