Nuoriso

Nuorisopalvelut tarjoaa syyslomalla mukavaa tekemistä

Nurmijärven nuorisopalvelut tarjoaa kaikille nurmijärveläisille 3.–9.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille monipuolista, edullista tai maksutonta tekemistä syysloman aikana. Koko tarjonta löytyy nuorisopalveluiden verkkosivustoilta ja nuorisopalveluiden somekanavilta.

Suosittu syyslomaleiri järjestetään
8–12-vuotiaille Märkiön leirikeskuksessa Hyvinkäällä Hangonväylän varrella. Lisäksi nuorisotiloissa järjestetään avointa toimintaa. Syyslomalla tehdään myös retkiä.

Etsivät nuorisotyöntekijät ovat tavoitettavissa syyslomalla Klaukkalassa ja Kirkonkylässä. Etsivä nuorisotyö auttaa, tukee ja ohjaa 16–29-vuotiaita nuoria oman elämänsä jatkopolun suunnittelussa, kannustaa nuoria hakeutumaan eri palveluiden käyttäjiksi sekä löytämään opiskelu, työ- tai harjoittelupaikan. Etsivä nuorisotyö on nuorelle täysin vapaaehtoista, maksutonta ja luottamuksellista.

Ohjaamo palvelee normaalisti. Ohjaamo Nurmijärvi tarjoaa tieto- ja neuvontapalvelua 16–29-vuotiaille nuorille. Ohjaamossa palvelee moniammatillinen verkosto ja käymään voi tulla minkä tahansa asian kanssa ilman ajanvarausta.

Nuorten työpajaan voi hakeutua myös syyslomalla olemalla yhteydessä työpajaan. Työpaja on valmennusyhteisö, jonka tavoitteena on tukea hyvinvointia, tunnistaa osaamista ja valmentaa kohti koulutusta ja työtä. Työpaja vahvistaa nuorten elämänhallintaa ja työ- ja opiskeluvalmiuksia.

Ahjolan nuorisotila
Facebook: Ahjolan nuorisotila
Instagram: ahjolankertsi

Rajamäen nuorisotila
Facebook: Rajamäen kertsi
Instagram: rajamaenkertsi

Monikon nuorisotila
Instagram: monikon_nuorisotila
Facebook: Monikon nuorisotila

Nurmijärven Ohjaamo
Instagram: Ohjaamo Nurmijärvi
Facebook: ohjaamonurmijarvi

Nuorten työpaja
Instagram: nuorten_tyopaja_klaukkala

Etsivä nuorisotyö
Instagram: etsivat.nuorisotyontekijat
Facebook: Etsivä nuorisotyö Nurmijärvi