Nurmijärvi-lehti 2/2023

Pääkirjoitus

Minä tunnen kuinka vauhti kiihtyy

Huh, miten pitkältä ja pimeältä talvi onkaan taas tuntunut. Onneksi aurinko lämmittää kohmeiset jäsenet nopeasti ja pistää kroppaan vauhtia, sillä tänä keväänä YLE on haastanut meidät valtakunnallisiin siivoustalkoisiin, joissa tavoitteena on kerätä miljoona pussillista roskia. Jos jokainen keräisimme pussillisen, se olisi vasta 4 % kokonaistavoitteesta. Eli itse lupaan kerätä ainakin kolme pussillista. Mitenkäs sinä? Kampanja alkaa 13.4. ja kestää kaksi kuukautta. Kunta tarjoaa siivousporukoille jätesäkkejä ja kertakäyttöhanskoja. Lähdethän mukaan? Muista merkata keräämäsi pussit YLEn laskuriin. Lue lisää tästä lehdestä.

Vaikka rakentaminen on korkojen nousun ja inflaation seurauksena hieman rauhoittunut, Nurmijärvi satsaa jo isosti tulevien vuosien kasvuun maankäyttö- ja kaavoitushankkeilla. Tavoitteemme on, että pystymme tarjoamaan tulevaisuudessakin viihtyisää ja turvallista asumista, sekä laadukkaita palveluita nykyisille ja tuleville nurmijärveläisille – hyvällä sijainnilla olevia yritystontteja unohtamatta. Viimeisimmät kuulumiset kaavoituksen asioista voit lukea lehden loppupäästä löytyvästä kaavoituskatsauksesta. Jos joku asia jää askarruttamaan, katsauksen reunuksista löytyvät myös päivitetyt yhteystiedot kaavoituksen ja maankäytön henkilöstöllemme.

Tästä lehdestä löytyy myös huikea paketti erilaisia menovinkkejä, sekä kevään ja kesän tapahtumakalenterit. Nyt on hyvä hetki kutsua kavereita kylään Nurmijärvelle ja lähteä yhdessä vaikka museokierrokselle, moottorisahaveiston SM-kisoihin, EVOC-pyöräilyyn, teatteriin, Sääksin biitsikonsertteihin, Taaborille standupiin tai kuuntelemaan eläviä legendoja: Mattia ja Teppoa!

Tää on paikka, jossa kansa viihtyy. Lennän aurinkoon!

Outi

Kirjoittaja on kunnanjohtaja Outi Mäkelä