Tontit, kiinteistöt ja maanhankinta

Myytävät kiinteistöt

Kunta myy tarjousten perusteella tarpeettomaksi jääneitä rakennettuja kiinteistöjä, esim. kouluja, päiväkoteja ja muita kunnan omistamia kiinteistöjä. Kiinteistöjä myydään huutokaupat.comin kautta korkeimman hyväksyttävän tarjouksen tehneelle. Rakennettujen kiinteistöjen tarjouskilpailuista ilmoitetaan tällä sivulla sekä sanomalehdissä ja huutokaupat.com -sivuilla.

Kunnan kiinteistöjä kaupan

Kunnan kiinteistöjä on myynnissä kesällä Huutokauppa.com-palvelussa. Kiinteistöistä toinen sijaitsee Rajamäellä ja toinen Röykässä. Tonteilla on purkukuntoisia rakennuksia, mutta myös rakennustaiteellisesti arvokas suojelukohde Rajamäen historiallisessa miljöössä. Kiinteistöistä löytyy lisätietoa niiden myyntiaikana Huutokauppa.com-palvelussa, ja tarkemmin niihin voi tutustua varaamalla esittelyajan.

Rinnetontti, jossa 1940-luvulla rakennettu omakotitalo

Kunta myy osoitteessa Hyttikuja 7, Rajamäki sijaitsevan kiinteistön. Luonnontilassa olevan rinnetontin pinta-ala on 850 m2 ja se sijaitsee erillispientalojen korttelialueella. Tontilla on v. 1940 rakennettu purkukuntoinen 32 m2 -kokoinen omakotitalo. Talossa on keittiö ja huone sekä saunatilat alakerrassa.

Tontille saa rakentaa yksi- tai kaksiasuntoisen pientalon. Kohteessa on sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät. Lisäksi kohteesta on teetetty asbesti ja haitta-ainekartoitus.

Kohteen myyntiaika 14.6.- 26.7.2021.

Tutustu kohteeseen Huutokaupat.com sivulla

Omakotitalo, jonka pihalla keinu osoitteessa Hyttikuja 7, Rajamäki.

Rakennustaiteellisesti arvokas paritalo historiallisessa miljöössä

Rajamäen toinen myyntikohde sijaitsee osoitteessa Terveystie 2, Rajamäki. Tontin pinta-ala on 2390 m2, ja tontilla on v. 1935 rakennettu 147 m2 -kokoinen paritalo. Kohteessa on kaukolämpö, sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät sekä ilmanvaihtokone, jossa on lämmöntalteenotto.

Arkkitehti Erkki Huttunen on suunnitellut tämän rakennustaiteellisesti, historiallisesti ja miljöön kannalta arvokkaan paritalon, joka on määritelty myös suojeltavaksi rakennukseksi.

Tarkempia tietoja tästä upeasta kohteesta löytyy Huutokaupasta, jossa kohde on myynnissä 28.6.–16.8.2021 välisen ajan.

Tutustu kohteeseen Huutokaupat.com sivulla

Rapattu paritalo osoitteessa Terveystie 2, Rajamäki.

Varaa aika kiinteistön esittelyyn – ja tee tarjous!

Ennen tarjouksen jättämistä ostajan on hyvä tutustua kohteeseen, koska Huutokaupassa tehty tarjous on sitova ja tarjouksen jättänyt hyväksyy kohteen sellaisenaan kuin se sillä hetkellä on. Kohteelle ei myönnetä takuuta, eikä palautusoikeutta ole.

Kun huutoaika on päättynyt, ostaja maksaa viikon sisällä ennakkomaksun, 5000 euroa. Koko kauppahinta maksetaan kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä.

Kauppa tehdään kolmen kuukauden sisällä siitä, kun kunta on tehnyt lopullisen myyntipäätöksen ja se on lainvoimainen. Kunnalla on oikeus myös hylätä kaikki tarjoukset.

Olisiko joku näistä, sijainniltaan sopivassa paikassa olevista kohteista, juuri sinun, uuden kotisi osoite? Vai haluaisitko asua talossa, jossa historia havisee tunnetun arkkitehdin luomana, mutta aivan Rajamäen palveluiden äärellä?

Lisätietoja: