Jätehuolto

Maanläjitys ja lumenkaatopaikat

Maanläjitysalueet ovat täynnä

Hernemäen ja Metsä-Tuomelan maankaatopaikoille ei oteta vastaan maita.

Lumenkaatopaikka

Metsä-Tuomelan maanläjitysalueella, Iivarin metsätiellä, otetaan vastaan lunta vain Nurmijärven kunnan alueelta. Asiakastiedot täytyy hoitaa kuntoon ennen ajon aloittamista.

Alue on avoinna lumen vastaanottoa varten maanantaista perjantaihin klo 7.30 – 19, arkipyhien aattoina klo 7.30 – 15.45.

Alueelle tullaan kulunvalvontatunnisteella toimivan puomin kautta. Tunnisteen saa kunnan varikolta toimistonhoitajalta, Varastotie 9.

Ota etukäteen yhteyttä, jotta sinua pystytään palvelemaan. Lähetä valmiiksi täytetty asiakastietolomake asiakkaaksi rekisteröitymistä varten toimistonhoitajalle marjut.laakso@nurmijarvi.fi , tai tuo se mukanasi.

Jos sinulla on ennestään tunniste lumen tuontiin Metsä-Tuomelaan, sen voi ottaa uudelleen käyttöön. Tunniste ostetaan omaksi hintaan 16,13 e/kpl (alv 0 %). Urakoitsijat ja aliurakoitsijat voivat vastaanottaa tunnisteita vain asiakkaan valtakirjalla.

Tunniste on ajoneuvokohtainen. Sen väärinkäytöstä peritään 206,00 e/kerta (alv 0 %). Väärinkäyttöä on esim. tunnisteen luovuttaminen toiselle ajoneuvolle. Väärinkäytöksistä tunnisteen voimassaolo lakkautetaan. Puomialueella on käytössä tallentava kameravalvonta.

Maanläjitysalueista vastaa

Lisätietoja antaa