Jätehuolto

Maanläjitys ja lumenkaatopaikat

Maanläjitysalueet ovat täynnä

Hernemäen ja Metsä-Tuomelan maankaatopaikoille ei oteta vastaan maita.

Puomien vaihto maankaatopaikoilla 1.12.2022

Jokaisen urakoitsijan, joilla on (lumen) ajoa Metsä-Tuomelaan, tulee ladata Recos-sovellus ja luoda sinne urakoitsijatili. Lisäksi jokaisen kuskin tulee ladata sama sovellus ja luoda sinne kuljettajatili. Urakoitsijatilin kautta pyydetään oikeudet kulkea portista ja kuljettajat pyytävät portin avauksen sovelluksen kautta. Liitteenä ohjeet sovelluksen käyttöön. Sovelluksen lataus ja käyttö on ilmaista. Portin vaihdon jälkeen vanha kulunvalvontajärjestelmä ei toimi ja olemassa olevat vanhoilla kulkukorteilla ei pääse kulkemaan portista.

Lumenkaatopaikka (ei vielä vastaanottoa, 11/2022)

Metsä-Tuomelan maanläjitysalueella, Iivarin metsätiellä, otetaan vastaan lunta vain Nurmijärven kunnan alueelta. Asiakastiedot täytyy hoitaa kuntoon ennen ajon aloittamista.

Alue on avoinna lumen vastaanottoa varten maanantaista perjantaihin klo 7.30 – 19, arkipyhien aattoina klo 7.30 – 15.45.

Alueelle tullaan 1.12.2022 alkaen Recos-kulunvalvontasovelluksella toimivan puomin kautta.

Ota etukäteen yhteyttä, jotta sinua pystytään palvelemaan. Lähetä valmiiksi täytetty asiakastietolomake asiakkaaksi rekisteröitymistä varten toimistonhoitajalle marjut.laakso@nurmijarvi.fi , tai tuo se mukanasi.

Kulkuoikeuden väärinkäytöstä peritään 206,00 e/kerta (alv 0 %). Väärinkäyttöä on esim. ajaminen erilaisella kuormalla kuin on sovittu. Väärinkäytöksistä urakoitsijan kulkuoikeudet lakkautetaan. Puomialueella on käytössä tallentava kameravalvonta.

Maanläjitysalueista vastaa

Lisätietoja antaa