Varhaiskasvatus­palvelut

Päikky - sähköinen hoitoaikojen varausjärjestelmä

Päikky

Päikky on varhaiskasvatuksen käytössä oleva sähköinen järjestelmä, joka on tarkoitettu lasten hoitoaikojen suunnitteluun sekä seurantaan, varhaiskasvatuksen ja huoltajien väliseen viestintään sekä lapsen varhaiskasvatussuunnitelman laatimiseen (vasut).

Päikkyä suositellaan käyttämään nettiselaimen kautta, jolloin huoltajilla on käytössään kaikki ohjelman ominaisuudet. Ohjelma toimii Google Chrome, Mozilla Firefox ja Safari selaimilla. Internet Explorer -selain ei tue Päikyn toimintaa.

Useimpien mobiililaitteiden Googlen Play-kaupasta sekä Appstoresta huoltajat voivat ladata käyttöönsä Päikky Huoltaja -sovelluksen, jolla he voivat ilmoittaa lasten hoitoajat, vastaanottaa ja lähettää viestejä. Oletussuunnitelman luominen ja muuttaminen onnistuvat vain käyttämällä ohjelmaa nettiselaimen kautta.

Päikyn käyttöönotto vaatii vahvan tunnistautumisen.

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksut muuttuivat 1.3.2023 alkaen. Asiakasmaksun muodostumiseen vaikuttavat mm. huoltajan lapselle laatima hoitosuunnitelma sekä lapsen hoidossa viettämä aika. Ohje huoltajille asiakaslaskuun vaikuttavien tuntien kertymisestä ja seurannasta alla. Lisätietoa varhaiskasvatuksen asiakasmaksuista.

Päikyn käyttöönotto

Hoitosuunnitelma kalenteriin

Viestit, kyselyt, tiedotteet ja vasut

Tägit / Tägääminen

Päikkyyn liittyvissä asioissa sinua palvelevat: