Kirjasto

Kirjasto kouluille ja päiväkodeille

Tervetuloa kirjastoon koululais- tai päiväkotiryhmän kanssa!

Kirjastokortti

Alakoulujen luokkia ja päiväkotiryhmiä opettavien on mahdollista saada kirjastosta opettajakohtainen ns. luokkakortti. Luokkakortilla opettaja voi lainata oppilaille luokkakäyttöön tarkoitettua aineistoa.

Kortille ei saa lainata opettajan ammattikirjallisuutta tai opettajan vapaa-ajan aineistoa. Kirjoilla on normaali laina-aika ja ne voi tarvittaessa uusia. Kortille mahdollisesti kertyneitä sakkomaksuja ei peritä.  

Kirjastovierailu ja KIKKA-opetuspaketit

Koululais- ja päiväkotiryhmät voivat vierailla kirjastossa ohjatulla käynnillä tai itsenäisesti lainaamassa. Ryhmät voivat käydä myös aamulla ennen kirjaston avaamista sopimalla asiasta etukäteen. Kirjasto tarjoaa alakoululaisille KIKKA-opetuspaketteja.

Kirjavinkkaus

Nurmijärven kirjastoista voi pyytää kirjavinkkaria vierailulle kouluun tai luokka voi tulla vinkkaustunnille kirjastoon.

Oppimateriaalisarjat

Kirjastot tarjoavat koulujen käyttöön kirjallisuuden oppimateriaalisarjoja, joita voi varata luokan käyttöön.

Lasten diasarjat

Diasarjoja lainataan päiväkotien ja alakoulujen käyttöön kahden viikon laina-ajaksi. Pääkirjastosta voi lainata myös diaprojektorin. Jos haluat lainata diasarjoja, ota yhteyttä pääkirjastoon puh. 040 317 2500 tai kirjasto(at)nurmijarvi.fi

Löysitkö sivulta etsimäsi tiedon?