Kirjasto

Kirjastoauto Oiva

Kirjastoauto kiertää helatorstaina 28.3.2024 vain aamureitin. Kirjastoauto ei kierrä pitkänäperjantaina 29.3. eikä toisena pääsiäispäivänä ma 1.4. Tuolloin erääntyvät, autosta lainatut lainat on uusittu automaattisesti.

Aikataulu 2024

Pysäkkiehdotuksesi kirjastoauto Oivalle

  • Voit halutessasi jättää yhteystiedot, yhteystietojen avulla palautteen antajille voidaan välittää pysäkkiehdotuksen etenemiseen liittyviä tietoja.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kir­jas­toau­ton py­sä­kit kar­tal­la

Kir­jas­toau­ton ai­ka­tau­lun mu­kai­set py­sä­kit nä­ky­vät kar­tal­la.

Karttaa liikutetaan hiirellä raahaamalla, lähennys ja etäännys toimivat hiiren rullalla.

Kart­ta­nä­ky­män va­sem­mas­ta ylä­kul­mas­ta, “Kart­ta­ta­sot”-pu­do­tus­va­li­kos­ta voit va­li­ta näytettävät pysäkit reittikohtaisesti. Voit myös ha­kea esimerkiksi omal­la ko­tio­soit­teel­la­si ha­ku­ken­täs­tä ja kat­soa, mis­sä on lä­hin kir­jas­toau­ton py­säk­ki.

Klikkaamalla pysäkkimerkkejä saat näkyviin pysäkkien nimet/osoitteet sekä minä päivinä ja mihin aikaan auto on pysäkeillä.

Pysäkkitiedot saat näkyviin reittikohtaisesti myös “Kohdetiedot”-valikosta, karttanäkymän oikeasta yläkulmasta. Kohdetieto-näkymän selkeyttämiseksi kannattaa klikata “kuvaus”-tekstiä, jolloin pysäkit näkyvät reiteillä ajallisesti oikeassa järjestyksessä.

Varaukset

Varatun materiaalin noutoaika on 7 päivää siitä päivästä lukien, kun asiakkaalle on lähtenyt saapumisilmoitus. Mikäli kirjastoauto ei kierrä reitillä noutopäivänä, siirtyy noutopäivä seuraavaan päivään. Tällä pyritään varmistamaan, että kysyttyjen nimekkeiden kiertäminen ei katkea kovin pitkäksi aikaa noutamattoman varauksen vuoksi.

Muistutuksena vielä, että noutamattomasta aineistosta peritään 1€, noutamattomasta Ratamo-lainasta 2€. Lasten nuorten osastojen aineistosta ei mene maksua.

Yhteystiedot

Kirjastoauto Oiva

Lisätietoja