Kirjasto

Kirjastoauto Oiva

Kirjastoauto Oivan 50-vuotisjuhlat 10.10.2020 on peruttu. Vietämme juhlia myöhemmin, kun koronavirustilanne sallii niiden järjestämisen turvallisesti.

Kirjastoauto on liikkeellä seuraavan kerran 17.8.2020 alkaen uuden päivitetyn aikataulun mukaan.

  • Kirjastoauto Oivan asiakasmäärää rajoitetaan koronatilanteen takia 17.8. alkaen toistaiseksi niin, että autoon pääsee sisälle vain yksi perhe tai kaksi asiakasta kerrallaan.
  • Asioinnin helpottamiseksi suosittelemme varausten tekemistä etukäteen.
  • Huolehdithan käsihygieniasta ja turvaväleistä autossa asioidessasi.

Poikkeukset aikatauluihin

  • reittejä ei ajeta koulujen lomien aikana.
  • juhlapyhien aattoina ei ajeta iltareittejä

Varaukset

Varatun materiaalin noutoaika on 7 päivää siitä päivästä lukien, kun asiakkaalle on lähtenyt saapumisilmoitus. Mikäli kirjastoauto ei kierrä reitillä noutopäivänä, siirtyy noutopäivä seuraavaan päivään. Tällä pyritään varmistamaan, että kysyttyjen nimekkeiden kiertäminen ei katkea kovin pitkäksi aikaa noutamattoman varauksen vuoksi.

Muistutuksena vielä, että noutamattomasta aineistosta peritään 1€, noutamattomasta Ratamo-lainasta 2€. Lasten nuorten osastojen aineistosta ei mene maksua.

Yhteystiedot

Pysäkkiehdotukset

Pysäkkiehdotuksia voi esittää joko suoraan auton henkilökunnalle, soittamalla, sähköpostilla tai alla olevalla ehdotuslomakkeella.

Pysäkkiehdotuksesi kirjastoauto Oivalle

  • Voit halutessasi jättää yhteystiedot, yhteystietojen avulla palautteen antajille voidaan välittää pysäkkiehdotuksen etenemiseen liittyviä tietoja.

Lisätietoja

Löysitkö sivulta etsimäsi tiedon?