Kirjasto

Kirjastoauto Oiva

Kirjastoauto ei kierrä koululaisten syyslomalla 16. – 22.10.2023.

Aikataulu 2023

Kir­jas­toau­ton py­sä­kit kar­tal­la

Kir­jas­toau­ton ai­ka­tau­lun mu­kai­set py­sä­kit nä­ky­vät kar­tal­la.

Karttaa liikutetaan hiirellä raahaamalla, lähennys ja etäännys toimivat hiiren rullalla.

Kart­ta­nä­ky­män va­sem­mas­ta ylä­kul­mas­ta, “Kart­ta­ta­sot”-pu­do­tus­va­li­kos­ta voit va­li­ta näytettävät pysäkit reittikohtaisesti. Voit myös ha­kea esimerkiksi omal­la ko­tio­soit­teel­la­si ha­ku­ken­täs­tä ja kat­soa, mis­sä on lä­hin kir­jas­toau­ton py­säk­ki.

Klikkaamalla pysäkkimerkkejä saat näkyviin pysäkkien nimet/osoitteet sekä minä päivinä ja mihin aikaan auto on pysäkeillä.

Pysäkkitiedot saat näkyviin reittikohtaisesti myös “Kohdetiedot”-valikosta, karttanäkymän oikeasta yläkulmasta. Kohdetieto-näkymän selkeyttämiseksi kannattaa klikata “kuvaus”-tekstiä, jolloin pysäkit näkyvät reiteillä ajallisesti oikeassa järjestyksessä.

Varaukset

Varatun materiaalin noutoaika on 7 päivää siitä päivästä lukien, kun asiakkaalle on lähtenyt saapumisilmoitus. Mikäli kirjastoauto ei kierrä reitillä noutopäivänä, siirtyy noutopäivä seuraavaan päivään. Tällä pyritään varmistamaan, että kysyttyjen nimekkeiden kiertäminen ei katkea kovin pitkäksi aikaa noutamattoman varauksen vuoksi.

Muistutuksena vielä, että noutamattomasta aineistosta peritään 1€, noutamattomasta Ratamo-lainasta 2€. Lasten nuorten osastojen aineistosta ei mene maksua.

Yhteystiedot

Pysäkkiehdotukset

Pysäkkiehdotuksia voi esittää joko suoraan auton henkilökunnalle, soittamalla 040 317 4028 tai sähköpostilla kirjastoauto@nurmijarvi.fi.

Kirjastoauto Oiva

Lisätietoja