Hyvinvointi

Suopolun tupa - matalan kynnyksen kohtaamispaikka

Suopolun tuvan vastaava ohjaaja Jenny Korhonen toivottavaa tervetulleeksi kaikki nurmijärveläiset lapsiperheet.

Marraskuun alussa Klaukkalassa aukesi kaikille lapsiperheille avoin kohtaamispaikka Suopolun tupa. Toiminnan tavoitteena on tarjota matalan kynnyksen toimintaa lapsiperheille, vahvistaa lasten ja vanhempien osallisuutta, vuorovaikutusta ja voimavaroja sekä tukea perheiden hyvää arkea, hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä.

Suopolun tuvassa toiminta on lähtenyt käyntiin melko vilkkaana, esimerkiksi taapero- ja vauvatupa ovat jo täyttyneet useamman kerran antoisista kohtaamisista.

Vastaava ohjaaja Jenny Korhonen kertoo, että kiinnostuneita perheitä on käynyt mukavasti, mutta Tuvan toiminnan kehittäminen yhdessä asiakkaiden kanssa vastaamaan tarpeita on vielä kesken. Esimerkiksi jokaviikkoinen iltatupa kokoontuu tällä hetkellä keskiviikkoisin kello 15–19. Iltatuvan aikaa on jo vähän muokattu toiveiden mukaan ja iltatuvan toimintaa visioidaan jatkuvasti, jotta yhä useammat perheet sen löytäisivät. Iltatuvassa on mahdollista viettää aikaa omien lasten kanssa muun muassa pelaillen, liikkuen, askarrellen. Tarkoituksena on keväällä saada paikalle myös asiantuntijoita kertomaan perheitä kiinnostavista asioista.

Jennyä työssään Suopolulla kiehtoo erityisesti hyvinvoivan vanhemmuuden kannattelu, vuorovaikutukseen ja vanhempana jaksamiseen panostaminen sekä tietenkin arjen pienistä iloista.

”Meille voit tulla myös silloin kun vanhemmuus tuntuu raskaalta, me ollaan täällä kaikkia varten.”
– Jenny Korhonen

Suopolun tupa

Suopolku 3,
01800 Klaukkala
puh. 040 317 2595