Apua & neuvoa

Etsivä nuorisotyö

Mietityttääkö sinua ihmissuhteet?

Oma jaksaminen, miten voit?

…. Päihteet ?

Oma asunto ja itsenäistyminen?

Mitä sitä tekisi tulevaisuudessa?

Raha-asiat?

Etsivä nuorisotyö auttaa, tukee ja ohjaa 16-29-vuotiaita nuoria oman elämänsä jatkopolun suunnittelussa, kannustaa nuoria hakeutumaan eri palveluiden käyttäjiksi sekä löytämään opiskelu, työ- tai harjoittelupaikan.

Etsivä nuorisotyö on nuorelle täysin vapaaehtoista, maksutonta ja luottamuksellista.

Etsivässä nuorisotyössä toimitaan aina nuoren omien toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti nuoren omaan tahtiin.

Etsivä nuorisotyö tukee ja ohjaa nuorta ensisijaisesti niihin palveluihin, joita nuori kokee tarvitsevansa omassa elämässään tai jotka ovat merkittäviä nuoren etenemisen kannalta.

Yhdessä etsivän nuorisotyöntekijän kanssa on mahdollista mm. käydä eri viranomaisten luona, täyttää tarpeellisia hakemuksia tai keskustella luottamuksellisesti aikuisen kanssa. Eri opiskelualoihin tutustuminen ja työhakemuksien tekeminen on myös mahdollista. Tapaamisia järjestetään niin usein, kuin koet sen tarpeelliseksi ja paikkana voi olla vaikka kahvila, kirjasto, koulu, nuorisotila, toimistohuoneeni jne.

Etsivään nuorisotyöhön voi olla nuori itse yhteydessä, vanhemmat, sukulaiset, ystävät tai nuori voi ohjautua etsivään nuorisotyöhön yhteistyötahojen kautta.

Etsiviin nuorisotyöntekijöihin voit olla yhteydessä suoraan soittamalla, sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappilla. Meidät tavoittaa parhaiten arkisin klo 8:00-16:00. 

Jos koet että kaipaat tukea, neuvoa tai opastusta, niin ota rohkeasti yhteyttä joko soittamalla, sähköpostilla tai laittamalla viestiä WhatsAppissa. Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön: https://yhteysetsivaan.fi/

Ajankohtaista

Nuorten aikuisten illoissa voit hengailla, jutella, juoda kupposen kuumaa ja tavata ystäviä sekä esimerkiksi pelata lautapelejä. Kaikki toiminta ja tarjoilut ovat maksuttomia ja toiminta on päihteetöntä.
Nurmijärven laajan alueen vuoksi olemme halunneet tarjota kokoontumisia kirkonkylällä sekä Klaukkalassa.

Tervetuloa, tule sellaisena kuin olet!

Etsivät nuorisotyöntekijät: 

Piia Lahokoski

  • puh. 040 317 4992
  • piia.lahokoski(at)nurmijarvi.fi

Katriina Norring

  • puh. 040 317 4023
  • katriina.norring(at)nurmijarvi.fi

Marianne Hyvönen

  • puh. 040 317 4004
  • marianne.hyvonen(at)nurmijarvi.fi

Käyntiosoite: Keskustie 2 A, 01900 Nurmijärvi.

Ollaan yhteydessä!

Löydät meidät myös somesta

Facebookissa: Etsivä nuorisotyö Nurmijärvi