Juhlavuoden teemana lukutaito- ja into

Espanjan aurinko kuumentaa Impivaaran maaliskuussa

Seitsemän veljestä -juhlaspesiaali esitetään vain kerran

Kriitikoiden ylistämä Red Nose Company -teatteriryhmä juhlistaa 150 vuotta täyttävää Seitsemää veljestä erikoisesityksellä. Näyttelijät Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama esittävät Cervantesin Don Quijoten yhdistettynä parhaisiin paloihin Seitsemästä veljeksestä.

Luvassa on kirjallinen ilotulitus, jossa Espanjan aurinko lämmittää Impivaaran korpea ennennäkemättömällä tavalla. Ainutlaatuinen juhlaspesiaali nähdään vain yhden kerran, ja ainoastaan Aleksis Kiven kotiseudulla Nurmijärvellä.

Don Quijote on kuuden teatterin yhteistuotanto, joka on hurmannut kriitikot ja katsojat ympäri maan. Miguel de Cervantesin klassikkoromaani on lämminhenkinen komedia ystävyydestä ja idealismista. Kirja oli myös yksi Aleksis Kiveä inspiroineista teoksista.

Maisemassa siintävät tuulimyllyt, ja matkantekoa säestää svengaava livemusiikki. Esityksen on ohjannut Tampereen Työväen Teatterin johtaja Otso Kautto. Esitys on yhteistuotanto Teatteri Quo Vadiksen, Kuopion kaupunginteatterin, Lahden Kaupunginteatterin, Tampereen Työväen Teatterin ja Turun Kaupunginteatterin kanssa.

Esitykseen järjestetään Helsingistä edestakainen bussikuljetus, johon sisältyy teeman mukaista yllätysohjelmaa.

Red Nose Company
La 21.3.klo15 Red Nose Company: Don Quite 7 veljestä-juhlaspesiaali Liput alk.25€+toimitusmaksu (alk.1€ www.lippu.fi) Kesto noin 2 h ja 30 min. Monikkosali, kuntotie 7, Klaukkala
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut www.monikkosali.fi