Ajankohtaista perusopetuksessa

Perusopetuksen 1. vuosiluokan aloittaminen Nurmijärvellä

Nurmijärven kunnassa asuvan lapsen ei tarvitse erikseen ilmoittautua 1. vuosiluokan oppilaaksi

Kouluun ilmoittautuminen muuttui 1.1.2023 alkaen

Nurmijärven kunnassa asuvien tai kuntaan muuttavien lasten ei tarvitse enää ilmoittautua 1. vuosiluokalle kouluun. Koulutulokkaat otetaan 1.1.2023 alkaen automaattisesti perusopetuksen oppilaiksi ja heille tehdään lähikoulupäätökset, jotka julkaistaan Wilmassa 15.3.2024.

Uusien koulutulokkaiden tiedot saadaan Wilmasta niiden oppilaiden osalta, jotka ovat kuluvana lukuvuonna kunnan järjestämässä esiopetuksessa ja alkuluokissa.

Kunnassa asuvat muut tai kuntaan muuttavat koulutulokkaat otetaan perusopetuksen oppilaiksi väestötietojärjestelmästä haettujen tietojen perusteella. Päätöksen lukemista varten oppilaan huoltajalla tulee olla toimivat Wilma-tunnukset. Koulutuspalvelut on tammi-helmikuun 2024 aikana yhteydessä niiden tulokkaiden huoltajiin, joiden osoitetiedoissa tai huoltajien Wilma-tunnuksissa on puutteita.

Lisätietoa sekä ohjeita perusopetuksen 1. vuosiluokalle siirtymisestä, siihen liittyvistä periaatteista ja toimenpiteistä löydät tämän verkkosivun lopusta.

Lisätietoa Wilma-järjestelmästä ja tunnusten luomisesta löydät kunnan verkkosivuilta osoitteesta nurmijarvi.fi/wilma. Tarvittaessa voit myös olla yhteydessä oppilashallintokoordinaattoriin, joka vastaa Wilma-tuesta ja auttaa tarvittaessa Wilma-tunnusten luomiseen ja kirjautumiseen liittyvissä pulmissa, p. 040 317 2413, s-postiosoite wilmatuki@nurmijarvi.fi

Lisätietoa perusopetuksen 1. vuosiluokalle siirtymisestä ja lähikoulun osoittamisesta voit kysyä aluerehtoreilta:

  • Klaukkalan alueen aluerehtori: Janne Taipale, p. 040 317 4164
  • Kirkonkylän alueen aluerehtori: Tiina Nordgren, p. 040 317 4152
  • Rajamäen alueen aluerehtori: Marjaana Mäkinen, p. 040 317 4170

Tervetuloa kouluun!

Tietoa perusopetuksen 1. vuosiluokalle siirtymisestä