Ajankohtaista perusopetuksessa

Nurmijärven etäkoulu

Nurmijärven etäkoulun oli toiminnassa lukuvuoden 2020-2021 ajan. Tällä sivulla on kerrottu lisätietoa koulun toiminnasta kyseisenä aikana. Tällä hetkellä Nurmijärven etäkoulussa ei ole toimintaa.

Etäkoulun toiminta käynnistettiin syksyllä 2020 tarkoituksena kehittää ja toteuttaa laadukasta etäyhteyksien välityksellä tapahtuvaa opetusta. Etäkoulun toiminta oli suunnattu oppilaille, jotka joutuvat olemaan pitkiä aikoja poissa lähiopetuksesta. Etäkoulussa opiskelikin ensisijassa koronan riskiryhmiin kuuluvia oppilaita sekä oppilaita, joiden lähipiirissä on koronan riskiryhmiin kuluvia henkilöitä.

Etäkoulun toimintaa toteutettiin poikkeuksellisena opetusjärjestelynä ja siellä opiskeleville oppilaille tehtiin perusopetuslain 18 § mukainen päätös erityisistä opetusjärjestelyistä. Etäkoulun tavoitteena oli toteuttaa perusopetuksen opetussuunnitelmaa niin täysipainoisesti kuin poikkeukselliset opetusjärjestelyt huomioiden oli mahdollista.

Opetuspäällikkö ja koulutuspalveluiden johtotiimi vastasivat Nurmijärven etäkoulun toiminnasta. Alle on kirjattu lisätietoa Nurmijärven etäkoulusta, sen järjestämästä opetuksesta sekä miten etäkoulun oppilaaksi hakeuduttiin.

Lisätietoa Nurmijärven etäkoulusta