Kulttuuripalvelut

Taaborinvuori

Teatteria vuodesta 1953, konsertteja vuodesta 1996

Suomen kauneimpiin tapahtumapaikkoihin kuuluvan Taaborinvuoren kesään kuuluu tunnettujen artistien konsertteja, teatteria, yhteislaulua sekä ohjelmaa perheen pikkuväelle.

Tarinan mukaan Aleksis Kivi nimesi lapsuutensa leikkipaikkana toimineen mäen Taaborinvuoreksi Raamatussa mainitun paikan nimen mukaan. Museona toimiva Aleksis Kiven syntymäkoti sijaitsee aivan Taaborinvuoren vieressä ja siihen on helppo käydä tutustumassa vaikkapa tapahtumakäynnin yhteydessä.

Taaborinvuori on kaikille avoin ulkoilualue, mutta tapahtumien aikana sisäänpääsy on vain tapahtumalipun ostaneilla. Tapahtumakausi alkaa toukokuussa ”Taaborin toimintapäivillä” ja jatkuu kesän loppuun saakka.

Lue lisää: Kesän 2024 tapahtumat ja liput

Lipunmyynti

Taaborinvuorella toimii useita eri tapahtumajärjestäjiä, jotka kaikki vastaavat itsenäisesti tapahtumiensa lipunmyynnistä. Useimpien tapahtumien liput ovat myynnissä Lippupisteessä.

Taaborinvuoren tiloja hallinnoi Nurmijärven kulttuuripalvelut. Tapahtuma-aluetta vuokrataan ammattimaisille tapahtumajärjestäjille.

Osoite

Parkkipaikka
Koulunkulmantie 34, 01940 Palojoki 

Inva-kuljetukset
Palojoentie 272, 01940 Palojoki 

Pyörätuolit ja saavutettavuus

Taaborinvuori ei ole täysin esteetön alue, vaan lähes luonnontilassa oleva metsäinen mäki. Tapahtumiin voidaan ottaa 2-3 pyörätuolia käyttävää henkilöä avustajan kanssa. Pyörätuolipaikka pitää hankkia ennakkoon. Invataksia käyttävää pyydetään saapumaan alueelle viimeistään 1 tunti ennen tapahtuman alkamista.

Liikuntarajoitteiset voidaan kuljettaa tapahtuma-alueelle autolla pelastustietä pitkin osoitteesta Palojoentie 272, Palojoki. Autoa ei voi pysäköidä mäen päälle, vaan se pitää viedä parkkipaikalle os. Koulunkulmantie 34, Palojoki.

Kartat

Taaborinvuori karttapalvelussa