Monikkosali

Pippendorfin kirjavat kummitukset ovat täällä

Mauri Kunnaksen kirjojen haamunhauska hurjamaailma herää eloon Linnateatterin vierailunäytännössä. Aikuiset saavat myös katsoa – ainakin lasten kanssa.

Hui kauhistus! Tassulan torilla kummittelee keskellä kirkasta päivää, kun Pippendorfin kartanon Harmaa rouva hakee postin noutoautomaatista uudet lakanat kummitusperheen nuorisolle.

On perjantai ja kolmastoista päivä, jota ei saa viettää risoissa lakanoissa – vaikka ne kuinka olisivat muotia. Mutta paketista paljastuu jotain aivan muuta kuin tilatut peruslakanat. Kummitusten juhlapäivänä voi postikin erehtyä. Muutenhan se on täysin mahdotonta. 

Turkulaisen Linnateatterin tarttuvan musiikin ja hersyvän huumorin näytelmässä tutustutaan kummitusten trendikkäimpiin uutuuskuoseihin, bongataan haamuja ja mörköjä sekä poiketaan hurjistuttavan hauskoille sivupoluille yliluonnollisiin ihmeellisyyksiin.

Kunnaksen alkuperäisteoksen on dramatisoinut ja esityksen ohjannut Sami Rannila, esiintyjinä ovat Nestori Kyyrä ja Kalle Tulander. Esitys sopii yli 3–vuotiaille.

La 20.4. klo 15
Pippendorfin kirjavat kummitukset

Monikkosali, Klaukkala
Järj.  Nurmijärven kulttuuripalvelut