Tiedotuslehti

Nurmijärvi-lehti 1/2024

Nurmijärven tiedotuslehden 1/2024 kansikuva. Kannessa kuvana kaksi naista liikkumassa lumikengillä metsässä.

Nurmijärven kunnan tiedotuslehti jaetaan 31.1.2024 Nurmijärven kotitalouksiin. Voit tutustua lehden sisältöön myös täällä verkossa.

Lehdessä on luettavaa lapsille suunnatuista hiihtoloma-aktiviteeteista ja kirjastojen monipuolisesta tarjonnasta aina uusien vesitornien rakentamiseen! Lisäksi pääset lukemaan mielenkiintoisia artikkeleita varhaiskasvatuksesta, koulujen tunnekasvatuksesta ja erityisnuorisotyöstä.

Tiedotuslehdessä on myös tietoa mm. joukkoliikenteen uimahallilipusta, osallistuvasta budjetoinnista, kunnan tonttitarjonnosta sekä kunnan tarjoamasta liikuntaneuvonnasta.

Lehdessä on myös kattava katsaus kevään tapahtumiin, joten voit suunnitella kalenteriisi monia ikimuistoisia hetkiä. Miltä kuuloistaisi Mielensäpahoittaja, Kaseva tai Minä elän! -luennot? Tapahtumakalenterista voit poimia itsellesi sopivat helmet ja tulla nauttimaan paikallisista elämyksistä.

Lue lehti

Voit lukea lehden artikkeleita alla olevien linkkien kautta. Voit ladata koko lehden pdf-tiedostona tai selailla joitakin lehden yksittäisiä juttuja sivuina. Tämä on kätevintä varsinkin mobiililaitteilla.

Lehden artikkeleita julkaistaan yksittäin helmikuun aikana. Koko lehti on luettavissa heti pdf-muodossa.

Koko lehti pdf-tiedostona

Lue yksittäisiä juttuja verkkosivuina