Kunta tiedottaa

Kunta solmii yhdeksän sponsorointi­sopimusta

Nurmijärven kunta solmii sponsoriyhteistyösopimukset vuodelle 2022 yhdeksän urheiluseuran ja yksilöurheilijan kanssa.

Kunta solmii sponsorointisopimukset jalkapalloseura NJS:n edustusjoukkueiden, ringetteseura Nurmijärvi Seven Ringettesin edustusjoukkueen, salibandyseura SB-Pron edustusjoukkueen, beachvolley -pelaaja Pyry Topion, pikajuoksija Oskari Lehtosen, suunnistusseura Rajamäen Rykmentin, alppihiihtäjä Riikka Honkasen, beach volley -pelaaja Vili Topion sekä jalkapalloilija Oona Seveniuksen kanssa.

”Nurmijärvi on todella hieno urheilu]kunta ja olemme nousseet viime vuosina suomenmestaruuskahinoihin ja jopa kansainväliselle tasolle eri lajeissa. On mahtavaa, että kunta saa positiivista näkyvyyttä eri lajien ystävien keskuudessa”, kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo.

”Saimme marraskuun aikana yhteensä 20 sponsorihakemusta. On hienoa huomata, kuinka tavoitteellista urheilutoimintaa nurmijärveläiset tekevät. Hakemuksista välittyi aito rakkaus omaan toimintaan, lajiin sekä kotikuntaan”, Siltanen sanoo.

Päätöksenteon perusteena on yhteistyökumppanin tuoma valtakunnallinen tai kansainvälinen positiivinen julkisuus Nurmijärven kunnalle. ”Sponsoroinnissa on kyse markkinoinnista ja näkyvyydestä. Kaikki tulevat yhteistyökumppanimme tuovat kunnalle merkittävää näkyvyyttä ja kilpailevat aikuisten valtakunnallisella tai kansainvälisellä tasolla”, Siltanen kertoo.

Kunnan sponsorirahaa haettiin yhtenäisellä hakulomakkeella kunnan kotisivujen kautta. Haku oli avoinna 1.11.-30.11.2021.

Pitkäkestoisten (kalenterivuoden) sponsorointisopimusten lisäksi kunta tekee tapahtumiin ja vastaaviin lyhyemmän keston sponsorointisopimuksia, joista voi olla yhteydessä kunnan viestintäpäällikköön vuoden 2022 aikana.