Kulttuuripolku

9. luokka

Konsertti

Järjestäjä kulttuuripalvelut

Tavoite

Jokainen yhdeksäsluokkalainen saa kokemuksen konsertissa käymisestä. Oppilaat saavat valmiuksia vastaanottaa ammattimaisesti esitettyä musiikkia ja keskustella kuulemastaan konserttikokemuksesta. Samalla opitaan käymään konserttisalitapahtumassa.   

Mitä sisältyy?

Vuoden 2024 esitys on Konserttikeskuksen Back 2 the Future.

Konsertti käy läpi samplepohjaisen musiikin historiaa soul- ja funkmusiikin kulta-ajasta hip hopin ja housen kautta elektroniseen rytmimusiikkiin. Matka alkaa 70-luvun New Yorkista ja päätyy 80-luvun Chicagon ja vuosituhannen vaihteen Pariisin kautta tulevaisuuteen!

Tässä live-musiikin, tanssin, laulun, tarinankerronan, räppäämisen ja improvisoinnin (eli freestylen) hullunmyllyssä yleisö pääsee osallistumaan konsertin kulkuun ja hyppäämään mukaan rytmin vietäväksi.

Ajankohta

Maanantaina 29.1.2024 klo 10:30 (Majakka, Kivenpuisto, Seitsemän veljestä, NYK) ja 11:30 (Mäntysalo, Isoniittu, Urheilupuisto)

Kuljetukset

Kulttuuripalvelut järjestää kauempana sijaitsevien koulujen oppilaille bussikuljetuksen tilaisuuteen.

Opettajan muistilista

1. Saat esitysaikataulun sähköpostitse.  

2. Tutustu luokkasi kanssa esityksen sisältöön.

3. Mukaan esitykseen voi tulla oppilaiden lisäksi opettaja ja tarvittaessa oppilaan avustaja tai koulun nimeämä aikuinen. 

4. Opettajan ei tarvitse varata bussikuljetusta. Aikataulu ilmoitetaan opettajalle sähköpostitse. 


Muuta ohjelmaa 9. luokkalaisille

Konsertin lisäksi 9. luokkalaisille on tarjolla luokkaan tilattava kirjavinkkaus, joka järjestetään mahdollisuuksien mukaan.