Kulttuuripolku

1. luokka

Teatteri

Järjestäjä kulttuuripalvelut

Tavoite

Jokainen ekaluokkalainen saa kokemuksen teatterissa käymisestä. Oppilaat saavat valmiuksia vastaanottaa ammattimaisesti tehtyä teatteritaidetta ja keskustella näkemästään esityksestä. Samalla opitaan käymään kulttuuritapahtumassa. 

Mitä sisältyy?

Ammattiteatterin esittämä näytelmä ja tutustuminen Monikkosaliin.  

Opettaja saa materiaalin, johon luokka voi tutustua ennen teatteriin tuloa, ja jonka avulla teatterikokemusta voi käydä luokan kanssa läpi jälkikäteen.   

Ajankohta

Tammikuu, viikko 5 
Esitys 1 klo 9 -10, esityksen kesto noin tunti  
Esitys 2 klo 10.30-11.30, esityksen kesto noin tunti 

Kuljetukset

Esitykseen järjestetään bussikuljetus niille kouluille, jotka sijaitsevat kauempana kuin kävelymatkan päässä Monikkosalista. Kunnan työntekijä ilmoittaa koululle esityksen ja bussikuljetuksen aikataulun.  

Opettajan muistilista

1. Saat esitysaikataulun sähköpostitse.  

2. Tutustu luokkasi kanssa esityksen sisältöön etukäteen. Linkki ennakkomateriaaliin löytyy kulttuuripolun verkkosivulta. 

3. Mukaan esitykseen voi tulla oppilaiden lisäksi opettaja ja tarvittaessa oppilaan avustaja. Jos ajankohta ei sovi omalle opettajalle, voi oppilaat tuoda esitykseen joku muu koulun nimeämä aikuinen.

4. Oppilaat voivat ottaa retkieväät mukaan Monikkoon. Eväitä ei saa tuoda Monikkosaliin. Ne voi syödä Monikon aulatilassa. 

5. Opettajan ei tarvitse varata bussikuljetusta. Bussikuljetuksen aikataulu ilmoitetaan opettajalle sähköpostitse. 

6. Kävellen tapahtumaan saapuvien tulee olla paikalla noin 15-20 minuuttia ennen tapahtuman alkamista.