Kulttuuripolku

3. luokka

Kirjavinkkaus

Järjestäjä: Kirjasto

Yhteystiedot: Ota tarvittaessa yhteys lähimpään kirjastoosi.

Tavoite

Kirjavinkkari pitää kullekin 3.-luokalle yhden kirjavinkkaustunnin joko kirjastossa tai koululla. Hän innostaa lapsia lukemaan kertomalla ikäluokalle sopivista ja kivoista kirjoista. Näin kirjavinkkari tukee oppilaiden lukuharrastusta, huomioi eri tasoiset lukijat ja houkuttelee myös vähemmän lukevia oppilaita innostumaan kirjoista. Kirjavinkkaus on rento tilaisuus, jossa on lupa viihtyä ja myös jutella lukukokemuksista.

Vierailun varaaminen

Vierailun ajankohta on syksyllä viikoilla 43-50. Opettaja varaa vierailuajan etukäteen varauskalenterista. Linkki varauskalenteriin lähetetään kouluille syksyn alussa. Varaus suositellaan tehtäväksi hyvissä ajoin.

Koulut voivat varata vinkkauksen tietyille viikoille. Vinkkausviikot on jaettu seuraavasti:

Harjula, Karhunkorpi, Metsäkylä, Nukari ja Syrjälä viikot 43-44
Isoniittu, Lepsämä, Länsikaari, Palojoki ja Uotila viikot 45-46
Lukkari, Maaniittu, Mäntysalo ja Valkjärvi viikot 47-48
Klaukkala ja Röykkä viikko 49
Rajamäki viikko 50

Jos kirjasto on kävelymatkan päässä, niin suosittelemme tulemaan vinkkaukseen kirjastoon. Kirjavinkkari tulee myös mielellään vierailulle luokkaan.

Vendlaskolania pyydämme vinkkausten osalta olemaan yhteyksissä Anu Kalliolaan: anu.kalliola@nurmijarvi.fi.

Kuljetukset

Jos luokka haluaa tulla kirjavinkkaukseen kirjastoon eikä kirjasto ole kävelymatkan päässä, maksaa kirjasto kuljetuksen. Opettaja varaa kuljetuksen itse.

Lasku ohjataan kunnan sähköiseen laskutusosoitteeseen tilausviitteellä 1840329. Laskussa tulee näkyä lisätietona kirjasto/kulttuuripolku.

Löysitkö sivulta etsimäsi tiedon?