Isoniitun koulu

Ajankohtaista

Isoniitun koulussa vietetään viikolla 3 monialaisten oppimiskokonaisuuksien (Mok) merkeissä energiaviikkoa. Kunkin oppiaineen oppitunneilla perehdytään tähän todella ajankohtaiseen teemaan. Alakoulun luokissa teemaa jatketaan vielä lähiviikkojen ajan.

Koulun energiaviikon jälkeen vietetään ma 23.1. energiateemapäivää. 

Koulupäivän pituutta on tuolloin lyhennetty. Koulu alkaa kaikilla työjärjestyksen mukaisesti. Poikkeuksena tästä ovat normaalisti työjärjestyksen mukaisesti klo 10:een tulevat oppilaat, jotka tulevat luokanopettajan / -valvojan ilmoittamana ajankohtana joko klo 8.15 tai 9.00. Koulupäivä 23.1. aloitetaan omassa kotiluokassa ja päivä on luokanopettaja / -valvojavetoinen. 

Koulupäivä päättyy kaikilla klo 12.

Valintaopas tuleville 8. ja 9.-luokkalaisille

Erityisruokavaliolomake

Hakemus erityistä opetusjärjestelyä varten

Laitteen käyttösopimus koronavirusepidemian ajaksi

Koulumatkat ja -kuljetus

Maksullinen välipala

Nurmijärven kunnan yläkouluissa ja lukioissa on mahdollista nauttia terveellinen ja edullinen välipala. Tarjolla on muun muassa leipätuotteita, juomia ja hedelmiä. 

Isoniitun koulussa välipalaa voi jatkossa ostaa ruokassa maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13.50-14.10 välisenä aikana. Mahdollisuutta perjantaimyyntiin selvitetään.

Välipalaa voi ostaa alla olevien koulujen keittiöiltä: 

 • Seitsemän veljeksen koulu (keittio.rya@nurmijarvi.fi) 
 • Mäntysalon koulu (keittio.mantysalo@nurmijarvi.fi)
 • Isoniitun koulu (keittio.isoniittu@nurmijarvi.fi)
 • Urheilupuiston koulu (keittio.upk@nurmijarvi.fi)

Välipalatuotteet maksavat 0,50 € – 2,00 €.  

Välipalat maksetaan etukäteen maksetuilla välipalalipuilla. Yhden välipalalipun arvo on 0,50 € ja lippuja myydään vain 40 välipalalipun erissä, joka maksaa 20 €. Liput maksetaan etukäteen Nurmijärven kunnan tilille. Muista laittaa viitenumeroksi sen koulun viitenumero, jossa oppilas käy koulua ja ruokailee.  

Lataa itsellesi maksusta kuitti, jossa näkyy maksettu summa, viitenumero, tilinumero sekä arkistointitunnus, joka varmistaa sen, että maksu on suoritettu. Lähetä kuitti koulun keittiön sähköpostiin ja kirjoita viestiin oppilaan nimi. Oppilas voi lunastaa välipalaliput oman koulunsa keittiöstä omalla nimellään.

Jos kuittia ei ole mahdollista lähettää sähköpostilla, sen voi tulostaa ja kuittia näyttämällä oppilas saa välipalaliput keittiöltä. 

Maksutiedot 

 • Maksun saaja:
  • Nurmijärven kunta, Aleksia liikelaitos  
 • Tilinumero:
  • Uudenmaan osuuspankki FI37 5300 0320 0612 90  
 • Maksu
  • 20 €  
 • VIITENUMERO (pakollinen):  
  • 27012741 Isoniitun koulu 

Helpottaaksemme välipalalippujen myyntiä keittiöllä pyydämme vanhempia lähettämään jatkossa kuitin maksetuista välipalalipuista

keittiön sähköpostiin keittio.isoniittu@nurmijarvi.fi

sähköpostiin olisi hyvä kirjoittaa myös oppilaan nimi. Liput ovat henkilökohtaisia. 

Tulostamme keittiöllä kuitit valmiiksi ja laitamme nimellä välipalaliput valmiiksi.

Välipalalippuja voi noutaa keittiöltä.

Olemme saaneet kyselyitä siitä, että jos oppilailla/ opettajilla on vanhoja aikaisemmin ostettuja käyttämättömiä välipalalippuja

voiko niitä vielä käyttää. Kyllä voi.