Isoniitun koulu

Ajankohtaista

Valintaopas tuleville 8. ja 9.-luokkalaisille

Erityisruokavaliolomake

Hakemus erityistä opetusjärjestelyä varten

Laitteen käyttösopimus koronavirusepidemian ajaksi

Koulumatkat ja -kuljetus

Maksullinen välipala

Nurmijärven kunnan yläkouluissa ja lukioissa on mahdollista nauttia terveellinen ja edullinen välipala. Tarjolla on muun muassa leipätuotteita, juomia ja hedelmiä. 

Isoniitun koulussa välipalaa voi jatkossa ostaa ruokassa maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13.50-14.10 välisenä aikana. Mahdollisuutta perjantaimyyntiin selvitetään.

Välipalaa voi ostaa alla olevien koulujen keittiöiltä: 

 • Seitsemän veljeksen koulu (keittio.rya@nurmijarvi.fi) 
 • Mäntysalon koulu (keittio.mantysalo@nurmijarvi.fi)
 • Isoniitun koulu (keittio.isoniittu@nurmijarvi.fi)
 • Urheilupuiston koulu (keittio.upk@nurmijarvi.fi)

Välipalatuotteet maksavat 0,50 € – 2,00 €.  

Välipalat maksetaan etukäteen maksetuilla välipalalipuilla. Yhden välipalalipun arvo on 0,50 € ja lippuja myydään vain 40 välipalalipun erissä, joka maksaa 20 €. Liput maksetaan etukäteen Nurmijärven kunnan tilille. Muista laittaa viitenumeroksi sen koulun viitenumero, jossa oppilas käy koulua ja ruokailee.  

Lataa itsellesi maksusta kuitti, jossa näkyy maksettu summa, viitenumero, tilinumero sekä arkistointitunnus, joka varmistaa sen, että maksu on suoritettu. Lähetä kuitti koulun keittiön sähköpostiin ja kirjoita viestiin oppilaan nimi. Oppilas voi lunastaa välipalaliput oman koulunsa keittiöstä omalla nimellään.

Jos kuittia ei ole mahdollista lähettää sähköpostilla, sen voi tulostaa ja kuittia näyttämällä oppilas saa välipalaliput keittiöltä. 

Maksutiedot 

 • Maksun saaja:
  • Nurmijärven kunta, Aleksia liikelaitos  
 • Tilinumero:
  • Uudenmaan osuuspankki FI37 5300 0320 0612 90  
 • Maksu
  • 20 €  
 • VIITENUMERO (pakollinen):  
  • 27012741 Isoniitun koulu 

Helpottaaksemme välipalalippujen myyntiä keittiöllä pyydämme vanhempia lähettämään jatkossa kuitin maksetuista välipalalipuista

keittiön sähköpostiin keittio.isoniittu@nurmijarvi.fi

sähköpostiin olisi hyvä kirjoittaa myös oppilaan nimi. Liput ovat henkilökohtaisia. 

Tulostamme keittiöllä kuitit valmiiksi ja laitamme nimellä välipalaliput valmiiksi.

Välipalalippuja voi noutaa keittiöltä.

Olemme saaneet kyselyitä siitä, että jos oppilailla/ opettajilla on vanhoja aikaisemmin ostettuja käyttämättömiä välipalalippuja

voiko niitä vielä käyttää. Kyllä voi.

Välipalalippujen palauttaminen 2022

Mikäli oppilaalta jää vuonna 2022 käyttämättä välipalalippuja niin jäljelle jääneet liput voi palauttaa koulun keittiölle yhdessä maksutietolomakkeen kanssa maksun palautusta varten.

Mikäli olette maksaneet liput, mutta ette ole niitä hakeneet, niin tulostettua maksukuittia (mistä näkyy arkistointitunnus) vastaan maksu palautetaan.

Lomakkeen voi tulostaa ja täyttää etukäteen tai täyttää keittiöllä samalla kun palautat lippuja. Liput ja lomake/maksukuitti tulee palauttaa koulun keittiölle. Palautus tehdään tilisiirtona lomakkeessa ilmoitetulle tilille. 

Välipalalippujen palautuslomake