Ajankohtaista

Rakentaminen, Tontit

Vanha-Klaukan ensimmäiset tontit hakuun 19.4.-2.5. – Tutustu asuinalueen uusiin kotisivuihin!

9.4.2021

Klaukkalaan rakentuu Vanha-Klaukan uusi värikäs ja luonnonläheinen asuinalue, josta muodostuu 2000 nurmijärveläisen koti. Vanha-Klaukka sijaitsee kivenheiton päässä Klaukkalan keskustasta, Klaukkalan jäähallin, Isosuon Natura-alueen ja Klaukkalan kampusalueen naapurissa.

Rakentamisessa kannustetaan energiatehokkaisiin ja ekologisiin suunnitteluratkaisuihin esimerkiksi mahdollistamalla aurinkopaneelit ja -keräimet sekä viherkatot. Puurakentaminen on mahdollista koko alueella. Ekologisena rakennusmateriaalina puu sitoo hiiltä pitkäksi ajaksi.

Vanha-Klaukan asuinalueelle on tulossa useita omakotitontteja, jotka rakentuvat kolmessa eri vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa Vanha-Klaukan alueelta luovutetaan 19 erillispientalotonttia. Nämä tontit tulevat hakuun maanantaina 19.4. klo 8.00. Haku päättyy sunnuntaina 2.5. klo 20.00. Luovutettavat omakotitontit asetetaan arvontamenettelyyn. Arvonta suoritetaan sähköisessä tonttien hakupalvelussa.

Hakuun tuleviin tontteihin pääsee tutustumaan jo ennen haun alkamista Vanha-Klaukan uusilla kotisivuilla.

Vanha-Klaukan sivuilla kerrotaan tonttihausta ja tonttien hinnasta, rakennusoikeudesta ja tonttikoosta. Lisäksi sivuille on kerätty monipuolista tietoa elämästä Vanha-Klaukan alueella sekä Klaukkalassa: tulevasta naapurustosta, Klaukkalan kampusalueesta ja alueelle rakennettavasta tiedepäiväkodista, monipuolisista harrastusmahdollisuuksista, lähellä olevasta luonnosta, sekä yleisesti Klaukkalasta ja Nurmijärvestä palveluineen.

”Halusimme uudistaa kunnan tonttimarkkinointia ja vastata kysymykseen: millaista elämä Klaukkalassa on? Aloitamme uuden tavan lähestyä tonttimarkkinointia Vanha-Klaukan tonttihaun yhteydessä, mutta samaa konseptia on tarkoitus hyödyntää myös tulevissa tonttimarkkinoinneissa”, viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo.

Tervetuloa tutustumaan Vanha-Klaukan uusiin kotisivuihin!

 

Takaisin listaukseen