Tervetuloa kotiin Vanha-Klaukkaan!

Luonnonläheinen Vanha-Klaukka rakentuu Isosuon Natura-alueen, Klaukkalan kampuksen sekä monipuolisten palveluiden naapuriin.

Koti Natura-alueen naapurista!

Luonto ja vihreys ympäröi kotiasi. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan Vanha-Klaukan uuteen asuinalueeseen!

Värikäs ja maanläheinen asuinalue

Vanha-Klaukasta rakentuu moderni, värikäs ja maanläheinen asuinalue. Tervetuloa tutustumaan!

Klaukkalan Kampusalue

Kävellen kouluun, päiväkotiin, lukioon, harrastuksiin ja konserttiin? Naapurissa sijaitsevalle Klaukkalan kampusalueelle mahtuu koko elämä!

Unelmien harrastus­mahdollisuudet

Futista, lätkää, ringetteä, ratsastusta, salibandya, skeittausta, maastopyöräilyä, tanssia, musiikkia, opiskelua, tennistä – kaikki kävelymatkan päässä kotiovelta! Uusi kotisi sijaitsee minuuttien päässä monipuolisista harrastuksista!

Vanha-Klaukka on luonnonläheinen asuinalue, johon nousee koteja noin 2000 uudelle nurmijärveläiselle. Naapuristostasi löytyvät niin Klaukkalan kampusalue, tiedepäiväkoti, jäähalli, tennishalli, urheilukenttä, jalkapallokentät ja -halli kuin myös Isosuon Natura-aluekin ulkoilureitteineen ja pitkospuineen. Unohtamatta Klaukkalan keskustan monipuolisia kaupallisia palveluita, terveysasemaa, kirkkoa, kirjastoa, ratsastustallia, uimarantaa, kuntoportaita ja paljon muuta.

Juuri sinulle sopiva koti

Vanha-Klaukka tarjoaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa juuri omanlaisesi unelmien koti. Voit rakentaa oman kotitalon, muuttaa rivitaloon tai perustaa pesän kerrostaloon. Hyvänkokoiset ja kohtuuhintaiset omakotitalotontit jättävät tilaa myös elämälle. Ehkäpä nyt voit toteuttaa unelmasi omasta työhuoneesta tai pihasta?


Oho! Tämä video ei näy, koska olet kieltänyt markkinointievästeiden käytön. Nähdäksesi videon, käy hyväksymässä markkinointievästeet.

Vanha-Klaukan alueelle on tulossa myyntiin kaikkiaan yli 100 omakotitalotonttia. Tonttien haku toteutetaan porrastetusti. Ensimmäinen haku päättyi 2021, toinen 4.4.2022 ja syksyn 2022 tontteihin haku päättyi 14.10.

Seuraava tonttierä alueelta on tulossa arvontamenettelyllä hakuun 18.9.-2.10.2023. Lisäksi jatkuvassa haussa on haettavissa tontteja.