Millaista on asua Nurmijärvellä?

Millaista on asua Klaukkalassa?

Nurmijärvellä elät kuin maalla. Tai kuin kaupungissa. Tai parhaat palat molemmista poimien. Tämän pääset kokemaan sekä Vanha-Klaukan uudella asuinalueella kuin myös muuallakin Nurmijärvellä!

Oho! Tämä video ei näy, koska olet kieltänyt markkinointievästeiden käytön. Nähdäksesi videon, käy hyväksymässä markkinointievästeet.

Infograafi: 18 000 asukasta, 30 km Helsinkiin, 332 istuimen katsomo Monikkosalissa

Klaukkalan kaupunkikuva urbanisoituu samalla kun alpakat laiduntavat kävelymatkan päässä Citymarketista. Lähes 18 000 asukkaan Klaukkalan ilmettä hallitsevat keskustassa kerrostalot, liikerakennukset, Klaukkalan kirkko, taiteen ja kulttuurin harrastamiselle omistettu Monikko sekä keskellä taajamaa kohoava Vaskomäki. Kesäisin perheet suuntaavat Tiiran uimarannalle. Keskusta-alueen ympäriltä löytyy laajoja ja viihtyisiä lapsiperheiden suosimia pientaloalueita.

Klaukkalassa on imua ja tulijoita on enemmän kuin lähtijöitä. Kasvavan väkimäärän kulkua helpottamaan avattiin syksyllä 2020 uusi Klaukkalan keskustaajaman kiertävä Klaukkala kehätie.

Infograafi: 2 kaukalon jäähalli, 1 alpakkatila

Klaukkalan kampusalueelta löytyvät alakoulun, yläkoulun ja Arkadian yhteislyseon lisäksi arvostetut vapaan sivistystyön oppilaitokset sekä monipuoliset urheilumahdollisuudet salibandysta ringetteen ja jalkapallosta skeittaukseen. Lue lisää Klaukkalan kampusalueesta täältä.

Monipuoliset lähipalvelut

Klaukkala kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Kaupunkikuvan urbanisoituessa myös palvelutarjonta kehittyy jatkuvasti. Klaukkalan keskustasta löytyvät laadukkaat peruspalvelut kouluista päiväkoteihin, kirjastosta terveyskeskukseen. Klaukkalasta löytyy myös arkielämän kannalta monipuolinen kattaus kaupallisia palveluita ruokakaupoista ravintoloihin ja kahviloihin, pankkipalveluista erikoismyymälöihin ja elämyspalveluihin.

Vanha-Klaukan ensimmäisten tonttien haku päättyi 2.5. kunnan tonttien hakupalvelussa.

Kuuntele Kehäradiolta, millaista Klaukkalassa on!

Uusi Mt 132 Klaukkalan kehätie avattiin liikenteelle syksyllä 2020. Uuden tien myötä Klaukkalan liikenneyhteydet paranivat merkittävästi. Kehätietä juhlittiinkin koko viikko ja uusi tie sai myös hetkeksi oman radiokanavansa Kehäradio 87,6 MHz:n. Pääset toimittaja Marko Miettisen vieraana kuulemaan haastatteluja, Nurmijärveen liittyvää musiikkia sekä yllätysnumeroita!