Paremman elämän Vanha-Klaukka

Unelmien harrastusmahdollisuudet

Kävellen jääkiekko- ja jalkapalloharjoituksiin? Kelpaisiko konserttielämys naapurissa? Takapihalta hiihtoladulle, lenkkipolulle tai retkelle luonnonsuojelualueelle?

Vanha-Klaukan naapurissa olevalta Klaukkalan kampusalueella pääset nauttimaan arvostettujen Nurmijärven opiston, Jukolan musiikkikoulun, Nurmijärven kuvataidekoulun, Nurmijärven tanssiopiston sekä Nurmijärven musiikkiopiston palveluista.

Klaukkalan Monikossa on yksi Suomen parhaista ja parhaiten varustelluista konserttisaleista sekä tilat musiikkiopistolle, tanssiopistolle, musiikkikoululle, nuorisopalveluille, bändeille, kahviolle, aulagallerialle ja paljolle muulle.

Tuomas Mali, Nurmijärven Musiikkiopiston rehtori


Myös urheilumahdollisuudet ovat monipuoliset, sillä kampusalueelta löytyvät kahden kaukalon jäähalli, tennishalli tennis-, squash- ja sulkapallokenttineen sekä pingispöytineen, jalkapallohalli, lämmitettävä tekonurmi, yleisurheilukenttä nurmikenttineen, kolme ulkotenniskenttää massa-alustalla, skeittipuisto, lähiliikuntapaikka kuntoilulaitteineen, kaksi liikuntasalia, ulkojääkaukalo sekä Arkadia Halli, jossa SB-Pron salibandyliigajoukkue pelaa kotiottelunsa.

Nurmijärvellä on monipuolista seuratoimintaa, Rainer Lönnbäck
Nurmijärvellä on monipuolista seuratoimintaa, Rainer Lönnbäck

Toisella puolella Vanha-Klaukkaa sijaitsee puolestaan Isosuon 148 hehtaarin Natura-alue. Keidassuolla kelpaa retkeillä pitkospuita pitkin ja eheytyä.

Kun lähimmälle ratsastustalleille, uimarannalle, kuntoportaille, vesijuoksuun, hiihtoladulle tai kuntoradalle on vain minuuttien matka, voi liioittelematta sanoa Vanha-Klaukan lähiliikuntamahdollisuuksien olevan erinomaiset.

Klaukkala sopii aktiiviliikkujalle kuin myös kulttuurinnälkäisille. Eivätkä esimerkiksi Nurmijärven Golfin loistavat viheriöt, Kiljavannummen ulkoilureitit tai palkittu Rajamäen Uimahallikaan ole kuin noin 20-25 minuutin päässä.