Ajankohtaista

Kunnanjohtajan blogi

Kunnanjohtajan blogi 2.7.2021 – Nurmijärvellä on nyt mansikka- ja matkailukesä parhaimmillaan

2.7.2021

Lämpimät kelit ovat saaneet Nurmijärven kuuluisat mansikkapellot punertamaan ja ennusteiden perusteella kannattaakin nyt pikaisesti tarttua tilaisuuteen, ennen kuin satokausi ehtii mennä ohi. Eli ei muuta kuin pakastepurkit esiin ja mansikkamaalle.

Nurmijärveläisten mansikkatilojen yhteystietoja löytyy mm:

Matti ja Marja Koivistoisen mansikkatila

Mattilan luomumansikat

Niinikosken marjatila

Mansikoiden lisäksi on toki myös monia muita syitä, miksi kannattaa ottaa kesäretkikohteeksi juuri Nurmijärvi. Olemme lähimatkailubuumin innoittamina koonneet tälle kesälle matkailusivut, joilta löytyy ideoita ja vinkkejä Nurmijärven nähtävyyksistä ja elämyksistä.

Sivuiltamme löytyvät matkailuun liittyvät palvelut (majoitus, shoppailu, ravintolat, nähtävyydet, liikenneyhteydet jne.) helposti koostettuina.

Lisäksi olemme koostaneet esimerkkeinä ideoita päiväretkiksi. Listalla on ideoita sekä lapsiperheille, että aikuisten kesken tapahtuvaan lomailuun. Tarjolla on elämyksiä ja nähtävyyksiä, liikunnaniloa ja luonnonrauhaa kaiken ikäisille:

Kotisivuiltamme löytyy myös matkailuesite, jota on saatavissa printtimuodossa kunnan toimipisteistä ja matkailukohteista. Esite on myös jaettu kaikkiin Nurmijärven kotitalouksiin. Esitteen spesialiteettejä ovat kätevä matkailukartta, joka kulkee esitteen mukana, sekä QR koodien takaa löytyvät esittelyvideot, joista saa tiiviin kuvauksen keskeisimmistä nähtävyyksistämme.

Tule nauttimaan kesästä Nurmijärvelle!

Outi

 

Takaisin listaukseen