Vietä kesäpäivä Nurmijärvellä

Vauhtia ja elämyksiä

Liikunnallinen, erilaisia elämyksiä ja aktiviteetteja tarjolla oleva päivä, ihan koko perheelle. Tämä päiväohjelma vaatii ripauksen ennakkoluulottomuutta, hippusen kokeilunhalua, roppakaupalla liikunnan iloa sekä kulkupelin ja muutamia roposia pussin pohjalla. Luvassa on frisbeegolfia uudella Mäntysalon radalla, liikuntaa, leikkiä ja kisailua Urheilupuiston koulun lähiliikuntapaikalla sekä aktiviteetteja ja rentoutumista Vauhtifirman elämyspuistossa Perttulassa.

Jana, johon kirjoitettu kohteiden osoitteet ja välimatkat.

Mäntysalon frisbeegolfrata

Nurmijärven uusin frisbeegolfrata on rakentunut Klaukkalan Mäntysaloon. Mitäpä, jos päivän alkajaisiksi kävisitte lämmittelemässä lihakset päivän koitoksiin, kävellen ja heitellen. Hauskaa puuhaa, jossa osaaminen ei ole se ykkösasia, vaan rento yhdessäolo leikkimielisesti kisaillen.

Väyliä on neljä ja ne ovat varustettu multigolfkoreilla, pelaaminen onnistuu niin jalkapallolla kuin frisbeegolfkiekoillakin. Väylät ovat Mäntysalon koulun hiekkakentän läheisyydessä.

Frisbeegolf-kori.

Urheilupuiston koulun lähiliikuntapaikka

Vaihtoehtona frisbeegolfille ovat lähiliikuntapaikat. Klaukkalan urheilualueen liepeiltä, esimerkiksi Urheilupuiston koululta löytyy aktiviteetteja ja vempeleitä niin perheen pienemmille, teineille kuin aikuisillekin. Alueella on keinuja ja kiipeilytelineitä, monitoimikaukalo, katukoriskenttä, kuntoilulaitteita sekä ulkofutis- ja ulkotennispöydät.

Tässä välissä on hyvä jo tankata, muutakin kuin autoa. Klaukkalan keskustassa, 30-luvulla rakennetussa Kototalossa toimii viihtyisä kahvila – sinne siis.  

Cafe Kirjava – kahvila ja myymälä

Kahvilassa on tarjolla herkullisia itsetehtyjä leivonnaisia ja maukasta lounasta. Myymälässä on myynnissä paikallisten käsityötaitajien tuotteita: koruja, asusteita, kortteja ja keramiikkaa sekä Krannin tilan jauhoja ja Nordqvistin teetä. Osta mukaasi pala Nurmijärveä!

Seuraavaksi suunnataan vauhdikkaaseen, elämyksiä pullollaan olevalle vauhtifarmille Perttulaan.

Vauhtifarmi

Elämyskeskus Vauhtifarmilla riittää puuhaa koko loppupäiväksi, tai kahdeksikin. Tarjolla on monenmoista aktiviteettia. Miltä kuulostaa airsoft, paintball, NERF- tai vesipyssypeli, jousiammunta, beach volley tai kuplafutis? Farmilta löytyy myös sauna, lämmitetty uima- allas ja poreallas. Tarjolla myös luonto- ja mindfullness-polkuja, joogaa ja asahia.

Aktiviteetteihin ilmoittaudutaan etukäteen. Varmista siis pääsysi ja tee varaus haluamaasi aktiviteettiin.

Varaukset: info@vauhtifarmi.fi  tai puhelimitse 040 512 2005 (Anne) tai 040 523 5049 (Ari)  

Baari ja kesäterassi ovat avoinna vain tilauksesta (kuitenkin lähes joka lauantai syyskuun loppuun saakka). Baarissa, terassilla ja juhlasalissa on live-esityksiä, teemailtoja yms. Niistä tarkempaa tietoa löydät Facebookista ja Vauhtifarmin verkkosivuilta tapahtumien alapuolelta.

Elämyskeskuksessa on mahdollista myös yöpyä tai telttailla. Kysy ja varaa etukäteen.