Vietä kesäpäivä Nurmijärvellä

Vauhtia ja elämyksiä

Liikunnallinen, erilaisia elämyksiä ja aktiviteetteja tarjolla oleva päivä, ihan koko perheelle. Tämä päiväohjelma vaatii ripauksen ennakkoluulottomuutta, hippusen kokeilunhalua, roppakaupalla liikunnan iloa sekä kulkupelin ja muutamia roposia pussin pohjalla. Luvassa on frisbeegolfia uudella Mäntysalon radalla, liikuntaa, leikkiä ja kisailua Urheilupuiston koulun lähiliikuntapaikalla sekä aktiviteetteja ja rentoutumista Vauhtifirman elämyspuistossa Perttulassa.

Jana, johon kirjoitettu kohteiden osoitteet ja välimatkat.

Mäntysalon frisbeegolfrata

Nurmijärven uusin frisbeegolfrata on rakentunut Klaukkalan Mäntysaloon. Mitäpä, jos päivän alkajaisiksi kävisitte lämmittelemässä lihakset päivän koitoksiin, kävellen ja heitellen. Hauskaa puuhaa, jossa osaaminen ei ole se ykkösasia, vaan rento yhdessäolo leikkimielisesti kisaillen.

Väyliä on neljä ja ne ovat varustettu multigolfkoreilla, pelaaminen onnistuu niin jalkapallolla kuin frisbeegolfkiekoillakin. Väylät ovat Mäntysalon koulun hiekkakentän läheisyydessä.

Frisbeegolf-kori.

Urheilupuiston koulun lähiliikuntapaikka

Vaihtoehtona frisbeegolfille ovat lähiliikuntapaikat. Klaukkalan urheilualueen liepeiltä, Urheilupuiston koululta löytyy aktiviteetteja ja vempeleitä niin perheen pienemmille, teineille kuin aikuisillekin. Alueella on keinuja ja kiipeilytelineitä, monitoimikaukalo, katukoriskenttä, kuntoilulaitteita sekä ulkofutis- ja ulkotennispöydät.

Tässä välissä on hyvä jo tankata, muutakin kuin autoa. Klaukkalan keskustassa, 30-luvulla rakennetussa Kototalossa toimii viihtyisä kahvila – sinne siis.  

Cafe Kirjava – kahvila ja myymälä

Kahvilassa on tarjolla herkullisia itsetehtyjä leivonnaisia ja maukasta lounasta. Myymälässä on myynnissä paikallisten käsityötaitajien tuotteita: koruja, asusteita, kortteja ja keramiikkaa sekä Krannin tilan jauhoja ja Nordqvistin teetä. Osta mukaasi pala Nurmijärveä!

Seuraavaksi suunnataan vauhdikkaaseen, elämyksiä pullollaan olevalle vauhtifarmille Perttulaan.

Vauhtifarmi

Elämyskeskus Vauhtifarmilla riittää puuhaa koko loppupäiväksi, tai kahdeksikin. Tarjolla on monenmoista aktiviteettia. Miltä kuulostaa airsoft, paintball, NERF- tai vesipyssypeli, jousiammunta, kuplafutis tai MEGA-pomppu? Farmilta löytyy myös leikkimökkikaupunki, sauna, uima- ja poreallas sekä luonto- ja mindfullness-polkuja.

Aktiviteetteihin ilmoittaudutaan etukäteen tai myös paikan päällä, jos vain on tilaa. Varmista siis pääsysi ja tee varaus haluamaasi aktiviteettiin.

Varaukset: info@vauhtifarmi.fi  tai puhelimitse 040 512 2005 (Anne) tai 040 523 5049 (Ari)  

Alueen baari ja kesäterassi ovat avoinna klo 10-23. Tarjolla lounasta ja päivällistä (tilaus etukäteen), pientä suolaista ja makeaa purtavaa sekä live-esityksiä ja karaokea.

Elämyskeskuksessa on mahdollista myös yöpyä (varaa etukäteen). Vauhtifarmi Camping on avoinna 1.7. – 16.8.2020. Teltan voi pystyttää joko pellolle asutuksen lähelletai hieman syrjempään, metsän keskelle. Siellä pääset nauttimaan linnun laulusta ja saatat nähdä peuran, kauriin, jäniksen tai jopa ilveksen, jos olet onnekas. Iltaisin voi nauttia saunan lämmöstä tai rentoutua porealtaassa.

Löysitkö sivulta etsimäsi tiedon?