Näytä kaikki

Tilaa uutiset RSS-syötteinä

Jäniksiä, hattuja, pelle ja taikuri

Tiistaina 18. syyskuuta 2018

Rajamäen kirjaston Lystilauantai järjestetään 29.9. Koko perheen touhupäivän teemana ovat sirkus ja taikuus. Jos et ole koskaan tehnyt taikatemppuja, nyt on mahdollisuus osallistua Riesa-Pellen taikapajaan, sekä katsoa kun Riesa-Pelle esiintyy. Saman sisältöisiä esityksiä ja pajoja on päivän aikana kaksi: klo 11.00 ja klo 14.00. Taikapajat pidetään Riesa-Pellen esiintymisen jälkeen.

Mikä on oman kyläsi helmi? Osallistu Kylävideokisaan ja voita matka Raplaan!

Tiistaina 18. syyskuuta 2018

Nurmijärven kunnalla ja virolaisella ystävyyskunnalla Raplalla on käynnissä Kylävideokisa. Kisassa kannustetaan 2-7 hengen porukoita kuvaamaan video omasta kylästä.

Juha Poikelan maksuton päiväkonsertti Kino Juhassa

Tiistaina 18. syyskuuta 2018

Laulaja Juha Poikela ja pianisti Ilmari Räikkönen esittävät Aleksis Kiven runoihin sävellettyä musiikkia Kino Juhassa torstaina 11.10. kello 13. Intiimitunnelmainen konsertti kuuluu Aleksis Kivi –viikon ohjelmaan. Konserttiin jaetaan maksuttomia pääsylippuja Nurmijärven kirjastossa maanantaista 24.9. lähtien.

Kunnanhallituksen päätökset 17.9.2018

Tiistaina 18. syyskuuta 2018

Päätökset tehtiin esityslistan mukaisina seuraavin poikkeuksin:

Nurmijärven kunnan sivistystoimessa on päätetty keskeyttää Move!-mittaukset toistaiseksi

Maanantaina 17. syyskuuta 2018

Espoossa sattui viime viikolla valitettava kuolemantapaus koulun liikuntatunnilla järjestetyn Move!-mittauksen jälkeen. Nurmijärven kunnan sivistystoimessa on päätetty keskeyttää Move!-mittaukset toistaiseksi. Jäämme odottamaan Opetushallituksen ohjeita mittausten suorittamisesta jatkossa.

Nurmijärvi vahvistaa lukiokoulutuksen johtamista uudella rehtorin viralla

Perjantaina 14. syyskuuta 2018

Nurmijärven kunta ylläpitää kahta lukiota eli Nurmijärven yhteiskoulun lukiota ja Rajamäen lukiota. Molemmat lukiot toimivat yläkoulujen yhteydessä ja niiden rehtoreina ovat toimineet yläkoulujen rehtorit. Parantaakseen lukiokoulutuksen tasoa Nurmijärven kunnanhallitus päätti toukokuussa 2018 perustaa uuden lukion rehtorin viran. Uusi rehtori aloittaa työssään 1.1.2019 alkaen.

Mitä odotat tulevilta sote-palveluilta?

Keskiviikkona 12. syyskuuta 2018

Tule mukaan vaikuttamaan tuleviin sosiaali- ja terveyspalveluihisi! Keski-Uudenmaan kuntayhtymä järjestää asukasiltoja, ”Minun soteni-tarina” kaikissa jäsenkunnissaan.

Nurmijärven Vesi kiittää Klaukkalan alueen asukkaita yhteistyöstä

Keskiviikkona 12. syyskuuta 2018

Klaukkalan vesitornissa toteutettiin ennalta suunniteltuja huoltotöitä maanantaina ja tiistaina 10.-11.9.2018. Nurmijärven Vesi kehotti Klaukkalan, Lepsämän ja Lintumetsän alueiden asukkaita ja yrityksiä rajoittamaan alkuviikosta runsasta vedenkäyttöä, sillä huoltotoimenpiteiden aikana vesitornin kulutushuippuja tasaava käyttö poikkesi normaalista.

Suunniteltu vedenjakelun keskeytys Ropakkotiellä 13.9. klo 8-15

Tiistaina 11. syyskuuta 2018

Nurmijärven Vesi kehottaa rajoittamaan vedenkäyttöä Klaukkalan alueella ma 10.9. – ti 11.9.2018

Maanantaina 10. syyskuuta 2018