Näytä kaikki

Tilaa uutiset RSS-syötteinä

Vesijohtovuotoepäily Lintumetsän alueella

Perjantaina 22. maaliskuuta 2019

Nurmijärven hurja alijäämä antaa vauhtia ryhdin korjaamiselle – Kunta lanseeraa NUUKA-ohjelman

Torstaina 21. maaliskuuta 2019

Kunnan lainakanta on kaksinkertaistunut viimeisen 10 vuoden aikana, ja tilikauden 2018 alijäämä on painumassa historiallisen alas yli 12 miljoonaan euroon. Kestävän kasvun mahdollistamiseksi Nurmijärven kunta on aloittanut NUUKA-ohjelman valmistelun. Ohjelman tarkoitus on tuoda kuntatalouden suunnitteluun pitkäjänteisyyttä ja turvata talouden tasapaino.

Mistä on Nurmijärvi-ilmiö tehty? Nurmijärvi-gaalassa palkittiin kymmenen henkilöä positiivisuudesta

Keskiviikkona 20. maaliskuuta 2019

Mitä yhteistä on räppäri Pikku G:llä, toimittaja Aki Linnanahteella, EM-mestarihiihtäjä Ida Haapalalla, ohjaaja Taavi Vartialla ja naparetkeilijä Poppis Suomelalla? Heidät ja viisi muuta palkittiin tänään 20.3.2019 positiivisuudesta Nurmijärvi-gaalassa Klaukkalan Monikossa.

Siskot ja Simot esittelevät toimintaansa

Keskiviikkona 20. maaliskuuta 2019

Hyviä uutisia – tapahtumasarja jatkuu Rajamäen kirjastossa torstaina 28.3. klo 17.30 alkaen, kun Siskot ja Simot esittelevät toimintaansa. Siskot ja Simot ovat luovan välittämisen yhteisö, jonka toiminnan perustana ovat ikäihmisille suunnatut pop up -tyyppiset tapahtumat, Välittämisen keikat.

Lapsiperheiden Pieni Tapahtumalauantai

Keskiviikkona 20. maaliskuuta 2019

Rajamäen kirjastossa vietetään lapsiperheiden Pientä Tapahtumalauantaita talven jälkimainingeissa 30.3. kello 11 alkaen.

Kevään viimeisessä K-60 tapahtumassa kirkonkylällä matkataan murteen matkassa Helsinkiin ja takaisin

Keskiviikkona 20. maaliskuuta 2019

Kevään viimeinen Kirjasto- ja kulttuuripalveluiden järjestämä K60 tapahtuma kirkonkylällä on torstaina 4.4. klo 13. Murteen matkassa Helsinkiin ja takaisin –nimisen luennon johdattelijoina ovat professori Heikki Paunonen ja fil.kand. Jaakko Yli-Paavola.

Vesijohtoverkoston huuhtelua Lepsämäntien varressa ja Polvikalliossa Lintumetsän alueella

Keskiviikkona 20. maaliskuuta 2019

Timo Parvelan kirjoista tutut Maukka ja Väykkä seikkailevat Monikkosalin lastentapahtumassa

Keskiviikkona 20. maaliskuuta 2019

Mitä voi tehdä sateisena päivänä, kun aikakin tuntuu eksyneen vesipisaroiden joukkoon? -No vaikka mitä! Sen todistavat Pikku Kakkosesta ja television joulukalenterista tutut kaverukset Maukka ja Väykkä, jotka seikkailevat Timo Parvelan kirjoittamassa veikeässä lastenesityksessä. "Maukan ja Väykän hyvä päivä" nähdään Monikkosalissa lauantaina 30.3.

Katso Nurmijärvi-gaalan nauhoite!

Keskiviikkona 20. maaliskuuta 2019

Mistä on Nurmijärvi-ilmiö tehty? Nurmijärvi-gaalassa palkittiin jälleen Nurmijärveä positiivisesti esiin tuoneita henkilöitä. Ketkä saivat palkinnon tänä vuonna? Katso Nurmijärvi-gaalan nauhoite kunnan kotisivuilta.

Nurmijärven kunnanhallituksen kokouksen päätökset 18.3.2019

Tiistaina 19. maaliskuuta 2019

Päätökset 18.3.2019 tehtiin esityslistan mukaisina seuraavin poikkeuksin: