Kirjasto

Mistä tietoa kirjaston tapahtumista?

Nurmijärven kirjastoissa järjestetään viikoittain erilaisia tapahtumia. Kirjailijavieraiden esiintymiset, luennot, elokuvaesitykset, konsertit ja lasten tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Useita kanavia tiedottamiseen

Tulevat tapahtumat löytää kirjaston kotisivuilta ja somekanavista, kunnan tapahtumakalenterista tai perinteisesti kirjastojen infonäytöiltä ja ilmoitustauluilta. Nurmijärven Uutisissa ilmoitetaan kerran kuussa kirjaston päätapahtumat.

Kirjaston kotisivuille on kerätty tietoa kirjaston palveluista, tiloista ja tapahtumista. Kotisivuilla on myös linkit Ratamo-Finna-verkkokirjastoon, kirjaston e-aineistoihin ja somekanaville. Ajankohtaistapalstalle kootaan tiivistelmiä tulevista tapahtumista.

Kunnan tapahtumakalenterista voi hakea kirjaston tapahtumia hakusanalla “kirjasto”. Kirjaston ja muiden toimijoiden yhteistyössä toteuttamat tapahtumat ovat myös tapahtumakalenterissa.

Kirjasto on somessa

Facebook- ja Instagram-sivuilla tiedotetaan tapahtumien lisäksi muista ajankohtaisista asioista ja ilmiöistä sekä kirjaston arjesta pilke silmäkulmassa. Erityisesti Instagramissa jaetaan myös kirjavinkkejä. Kirjaston YouTube-kanava toimii alustana opasvideoille ja tapahtumastriimeille.

Uusimpana tiedotuskanavana kirjastolla on kerran kuussa ilmestyvä sähköinen uutiskirje. Uutiskirjeessä kerrotaan kirjastojen ajankohtaisista asioista ja vinkataan hyvää luettavaa. Uutiskirjeen voi tilata kirjaston kotisivuilta.

Tutustu kirjaston kanaviin

Kunnan tapahtumakalenteri
Kirjaston kotisivut

Facebook: @nurmijarvenkirjasto
Instagram: @nurmijarvenkirjasto
YouTube: @kirjastonurmijarvi298

Tilaa uutiskirje