Kirjasto

Kirjastojen tiloja yhteiseen käyttöön

Pääkirjaston peruskorjauksen ja Klaukkalan kirjaston tilauudistuksen myötä Nurmijärven kirjastot tarjoavat uusia tilojaan myös asiakkaiden käyttöön.

Yleishyödylliset paikalliset yhdistykset, järjestöt ja harrasteryhmät sekä yksityishenkilöt ovat tervetulleita kokoontumaan, kertomaan toiminnastaan ja järjestämään luentoja ja tapahtumia kirjastoon.

Tapahtumien ja luentojen sisällön sopivuus kirjastotiloihin arvioidaan aina tapauskohtaisesti.

Kaikki kirjastossa järjestettävät yleisötilaisuudet ovat maksuttomia, ja niihin on vapaa pääsy. Myös kaupalliset toimijat voivat varata osaa kirjastojen tiloista, mutta tällöin tilavuokraus on maksullista.

Varattavissa tiloissa on käytettävissä erilaisia laitteita. Tilaa varattaessa on hyvä mainita, mitä laitteita tulevassa tapahtumassa tarvitaan. Kirjastossa järjestettävää tapahtumaa on mahdollista mainostaa kirjaston kanavissa, infonäytöillä ja ilmoitustauluilla. Kirjastolle voi myös ehdottaa tapahtumaa yhdessä järjestettäväksi.

Pääkirjaston varattavat tilat:

Pääkirjaston uuteen tapahtumatilaan Männistöön mahtuu noin 75 henkeä. Tila on tarkoitettu maksuttomiin ja avoimiin tilaisuuksiin, ei kokouskäyttöön eikä markkinointitarkoituksiin. Männistössä on kiinteä äänen- ja kuvantoisto, kaksi videotykkiä ja valkokangasta, mikrofonit ja säädettävä puhujanpöytä sekä lava, jonka koko on 2×4 metriä. Tila on pimennettävissä. Myös pöyditys on mahdollista. Vuokraaja huolehtii kalustamisesta itse. Kahvin- ja vedenkeitin ovat käytettävissä pyynnöstä. Vesipiste on lähellä kirjastoaulassa.

Kokoustila Kanervaan mahtuu 12+4 henkeä. Tila on tarkoitettu ryhmille kokous- ja palaverikäyttöön. Tilan vuokraus on maksutonta paikallisille yhdistyksille ja harrasteryhmille mutta maksullista kaupallisille toimijoille. Vuokra 20€/t, 60€/4t (sis. alv.). Huoneessa on Clevertouch-näyttö ja Soundbar-kaiutin sekä kahvin- ja vedenkeitin.

Ryhmätyötila Vanamo on tarkoitettu 2-4 hengen pienryhmille opiskeluun ja pieniin kokouksiin. Tilan maksimivarausaika on neljä tuntia. Huoneessa on näyttö, johon voi kytkeä kannettavan tietokoneen.

Klaukkalan kirjaston varattava tila:

Klaukkalan kirjastossa on pieni kuuden hengen varattava kokous- ja ryhmätyötila. Tila on tarkoitettu ryhmien käyttöön. Huoneen maksimivarausaika on neljä tuntia. Varaaminen on maksutonta koululaisille, paikallisille yhdistyksille ja järjestöille sekä avoimeen toimintaan perustuvalle kansalaistoiminnalle. Kaupallisille toimijoille ja muille käyttäjille tila on maksullinen, vuokra 10€/t (sis. alv.).

Huoneessa on näyttö, johon saa kiinnitettyä kannettavan tietokoneen. Kahvin- ja vedenkeitin ovat käytettävissä pyynnöstä. Vesipiste löytyy lehtilukusalin viereisestä ryhmätyötilasta. Lisätietoja ja varaustilannetta voi tiedustella Klaukkalan kirjaston asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä:

Nurmijärven pääkirjasto
Puh. 040 317 2500
kirjasto@nurmijarvi.fi

Klaukkalan kirjasto
Puh. 040 317 2550
klaukkala.kirjasto@nurmijarvi.fi