Ladataan Tapahtumat
15.4. klo 18:00 - 19:00

Raakel Lignell virtuaalisena kirjailijavieraana

Kaikki Tapahtumat

Kirjailija ja viulisti Raakel Lignell saapuu Nurmijärven kirjastojen virtuaaliseksi kirjailijavieraaksi torstaina 15.4. kello 18. Tapahtuma striimataan kirjaston YouTube-kanavalle. Tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan julkaisusta.

Raakel Lignell kertoo vierailullaan uusimmasta, havahduttavasta kirjastaan Älä sano että rakastat sekä kertoo myös hyvinvointikirjoistaan.

Raakel Lignell tunnetaan paitsi kirjailijana ja viulistina, myös innokkaana liikunnan harrastajana. Hän voitti Tanssii tähtien kanssa tv-ohjelman vuonna 2013 yhdessä tanssinopettaja Jani Rasimuksen kanssa.

Lignellille voi esittää kysymyksiä vierailun aikana ja sitä ennen. Lähetä kysymyksesi etukäteen sähköpostitse kirsikka.kiviniemi@nurmijarvi.fi tai nettisivusto Flingan kautta. Flingassa voi lähettää kysymyksiä myös esityksen aikana.

Linkki Flingaan

Linkki kirjaston YouTube-kanavalle

Näin lähetät viestin Flingassa

Tietokoneella: kirjoita kysymyksesi oikealla ylälaidassa olevaan Message-ruutuun. Lähetä kysymys klikkaamalla Send. Kysymyksesi ilmestyy ruudulle.

Voit muokata julkaistua viestiäsi klikkaamalla viesti ensin aktiiviseksi. Muokkaa tekstiä Message-ruudussa ja julkaise se uudelleen klikkaamalla Edit.

Mobiilissa: paina ensin Send ja kirjoita kysymyksesi ruudulle avautuvaan laatikkoon. Lähetä kysymys painamalla Send. Viestisi näkyy alimmaisena.

Voit muokata julkaistua viestiäsi painamalla kysymyksesi aktiiviseksi ja painamalla ylälaidasta Edit. Tee muokkaukset ja julkaise viesti painamalla Edit.

Lähikuvassa Raakel Lignell.

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Tiedot

Päivämäärä:
15.4.
Aika:
18:00 - 19:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.youtube.com/channel/UC3J9E-cdabOSRTEW2K5DbLg

Järjestäjä

Klaukkalan kirjasto
Puhelin:
040 317 2550
Sähköposti:
klaukkala.kirjasto@nurmijarvi.fi