Nurmijärven blogi

Kunnanjohtajalta

Kunnanjohtajalta

Kunnanjohtajan blogi 4.8.2023 – Kalenterit esiin! Harrastukset alkavat!

4.8.2023

Lomasesongin loppuminen ei tunnu yhtään niin tylsältä, kun edessä odottaa mukava harrastus tai muu vapaa-ajan tekeminen. Nyt on hyvä hetki kaivaa kalenteri esiin ja ilmoittautua mukaan.

Nurmijärvi on mahtava paikka monenlaisille harrastajille, sillä täältä löytyy yhdistyksiä, seuroja, järjestöjä, opistoja, yrityksiä ja muita palveluiden tuottajia lähes joka lähtöön.

Omaan lajiin liittyviä harrastusmahdollisuuksia löytyy mm. urheiluseurojen ja järjestöjen  sekä Nurmijärven musiikki-, tanssi-, kuvataide- tai kansalaisopiston Nurmijärven opiston sivuilta.

Erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin voi tutustua myös Rotaryklubin järjestämällä tapahtumatorilla 19.8. Nurmijärvi-Klaukkalan Rotaryklubin tapahtumatori Monikon Tapahtumatorilla 19.8. klo 11-15. Sekä Klaukkalan kirjastossa 22.8. järjestettävässä tapahtumassa: Aikuinen – Löydä harrastus! Klaukkalan kirjasto 22.8. klo 17-19

Kunnan tapahtumakalenterista löytyy myös liuta erilaisia tapahtumia ja aktiviteettejä. Ja jos oma tapahtumasi tai harrastuksesi puuttuu sieltä, sinne voi myös lisätä tapahtumia.

Kunnan liikunta- ja hyvinvointipalvelut järjestävät syyskaudella 2023 monipuolista matalan kynnyksen toimintaa. Kurkista kotisivuiltamme löytyisikö sieltä sinulle joku sopiva kurssi. Tarjolla on mm. terve selkä, vahvista kehoasi, kiertoharjoittelu, vahvista keskivartaloasi, xl-jumppa sekä vahva odottaja kursseja. Lisäksi tarjolla on vesijumppia, joihin ilmoittautuminen alkaa tiistaina 8.8. klo 9.

Aikuisten liikuntaryhmiin voi jo ilmoittautua täältä. Syyskauden tunnit alkavat 4.9.

Perheliikunnan ryhmiin ilmoittautuminen alkaa 22.8. klo 9. Seuraa täällä kotisivuja. Tarjolla mm. taaperojumppaa ja perhetemppuilua.

Ikäihmisten liikuntakalenteriin voi käydä tutustumassa täällä. Ilmoittautuminen tunneille alkaa niinikään 22.8. klo 9. Tarjolla on mm. Ikiliikkujat-kurssi, kehonhuoltoa, voimaa vartaloon allasjumppaa sekä voimaa vuosiin hyvinvointikurssi.

Soveltavan liikunnan puolella erityisryhmän vesiliikuntaryhmään ilmoittautuminen alkaa 22.8. klo 9. Lisätietoa täällä.

Rajamäen uimahallilla ovat syksyn ryhmäliikunnat alkaneet ja uimakouluihin ilmoittautuminen on alkanut eilen torstaina. Lue lisää uimahallin nettisivuilta.

Kirjastojen tapahtumatoiminta käynnistyy pikkuhiljaa elokuussa  erilaisilla infotilaisuuksilla, elokuvanäytöksillä ja Keski-Uudenmaan Pride-viikon ohjelmalla. Kirjaston kaikki elokuun tapahtumat löydät täältä.

 

Aktiivista syyskautta kaikille!

Outi

 

Ps. Huomasithan, että Matti ja Teppo kiihdyttävät Taaborinvuorella vauhtia lauantaina 12.8. Konserttiin on vielä seisomapaikkoja saatavilla. Liput lippupisteeltä.

Takaisin listaukseen

Kirjoittaja on Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä

Kunnanjohtaja Outi Mäkelä