Ajankohtaista

Palveluverkkoselvitys, Palveluverkkotyö

Vielä ehdit vastata! Me tehdään Nurmijärvi -kysely auki vielä tänään 7.10.

7.10.2020

Me tehdään Nurmijärvi -palveluverkkotyössä päätetään missä ja miten kunnan palvelut tulisi toteuttaa. Palveluverkkotyö lähestyy jo maalia, ja nyt on aika hioa yhdessä työstettyä suunnitelmaa. Kuntalaiset ja kunnan työntekijät pääsevät ottamaan suunnitelmaan kantaa verkkokyselyn kautta 29.9.-7.10.

Vastaa palveluverkkokyselyyn tästä!

Nurmijärven kunnan lautakunnat antavat omat lausuntonsa suunnitelmasta lokakuussa. Tämän lisäksi omat lausuntonsa antavat nuorisovaltuusto, vanhus- sekä vammaisneuvosto, kyläasiain neuvottelukunta ja vanhempainfoorumit. Kuntalaiset ja kunnan työntekijät pääsevät ottamaan kantaa tähän yhdessä työstettyyn suunnitelmaan yllä mainitun kyselyn kautta.

Tulosten yhteenveto ja lausunnot toimivat palveluverkkoesityksen viimeistelyn tukena. Palveluverkkosuunnitelma on tarkoitus saattaa kunnanhallitukseen marraskuun lopussa ja kunnanvaltuuston käsiteltäväksi ja päätettäväksi joulukuussa 2020.

Voit tutustua palveluverkkosuunnitelmaan katsomalla Me tehdään Nurmijärvi Live -kuntalaisinfon ja tutustumalla lautakuntien esityslistoihin kunnan kotisivuilla. Palveluverkkotyöhön pääset tutustumaan osoitteessa nurmijarvi.fi/palveluverkko.

https://youtu.be/tiSZfeO6otg

Takaisin listaukseen