Työn ja yrittäjyyden Nurmijärvi

Työllisyyspalvelut

Työnhakijan palvelut

Nurmijärven kunnan työllisyyspalvelut tarjoavat nurmijärveläisille työnhakijoille neuvoja, tukea ja ohjausta työllistymiseen, osaamisen kehittämiseen ja kuntoutumiseen.

Nurmijärven kunnan työllisyyspalveluissa autamme niitä kuntalaisia, jotka kokevat tarvitsevansa apua työnhaussa tai uuden uran etsimisessä. Palvelumme on maksutonta ja työllistymistä tuetaan oman tavoitteesi ja henkilökohtaisen palvelutarpeesi mukaan. Voit olla yhteydessä meihin, jos asiasi koskee esimerkiksi palkkatukityöllistämistä, työllistämisen kuntalisää tai velvoitetyöllistämistä.

Työnantajan palvelut

Tarjoamme työllisyysasioihin liittyviä palveluja maksutta työnantajille. Autamme työnantajia löytämään heidän tarpeisiinsa soveltuvaa paikallista työvoimaa. Tuemme työllistämiseen liittyvien sopimusten ja hakemusten täyttämisessä ja kertoa saatavilla olevista palveluista sekä erilaisista työllistämisen tukimuodoista.

Nurmijärvellä on käytössä työllistämisen kuntalisä. Pidempään työttömänä olleen kuntalaisen työllistäjän on mahdollista hakea kunnalta tukea palkatun henkilön palkkakuluihin. Kuntalisän suuruus voi olla enintään 500 €/kk. Työllisyyskoordinaattorit kertovat tarkempia tietoja työllistämisen kuntalisästä.

Ota yhteyttä, jos tarvitset apua työllisyyteen liittyvissä asioissa!

Nuorten työllistäminen

Nuorten työllistämisen asioita Nurmijärven kunnassa hoitaa Nuorisopalvelut.

Keski-Uudenmaan TYP

Kuntouttava työtoiminta ja työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) ovat Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän (Keusote) järjestämää toimintaa. Palveluista löydät lisätietoa Keusoten kotisivujen kautta.

https://www.keski-uudenmaansote.fi/

Yhteystiedot