Työn ja yrittäjyyden Nurmijärvi

Nurmijärveltä - tunnus

Tue paikallista!

Tunnistat paikalliset tuotteet ja palvelut uudesta Nurmijärveltä-tunnuksesta

Nurmijärveltä-tunnus

Mistä tunnistaa paikallisen toimijan? Uusi Nurmijärveltä-tunnus kertoo, että ostamalla yrityksen palveluita tai tuotteita, tuet samalla paikallisen yrityksen toimintaa. 

”Nurmijärven kunta haluaa tukea paikallisten yritysten elinvoimaisuutta. Tätä tavoitetta edistämään kunta lahjoitti kunnan paikallisille yrityksille Nurmijärveltä-tunnuksen. Sen saavat halutessaan käyttöönsä kaikki yritykset, joiden toimipaikka on joko Nurmijärvi tai joiden toiminta muuten keskittyy vahvasti tänne”, kertoo kunnan elinkeinojohtaja Marko Järvenpää. Nurmijärveltä-tunnus viestii paikallisuudesta ja nurmijärveläisyydestä. 

”Uusi tunnus viestii, että olemme ylpeitä juuristamme ja kuulumme osaksi suurempaa yhteisöä. Tunnus nostaa esille paikallisten yritysten osaamisen, tuotteet ja palvelut. Se kertoo yritysten asiakkaalle, että ostopäätöksellään hän tukee paikallista yrittäjää”, kertoo kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen.

Yritykset voivat käyttää tunnusta omassa viestinnässään varsin vapaasti esimerkiksi kotisivuilla tai tuotepakkauksissaan. ”Tunnuksesta löytyy erilaisia väriversioita, jotta mahdollisimman moni toimija löytäisi omaan brändi-ilmeeseensä sopivan version. Hae tunnusta alla olevan lomakkeen avulla.

Nurmijärveltä-tunnus syntyi yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa. 

”Haluamme kunnan puolesta kiittää kaikkia paikallisia yrittäjäjärjestöjä, jotka antoivat arvokkaita kommentteja tunnuksen suunnitteluvaiheessa”, Järvenpää ja Siltanen sanovat.

Hae tunnuksen käyttöoikeutta

Nurmijärveltä

  • (esim. tuotepakkauksessa, kotisivuilla, kangaskassissa yms.)
  • (lisätietojen kysymyksiä ja aineiston toimitusta varten)